Világítás mindenütt - Szeretem a jó árakat!
1328
post-template-default,single,single-post,postid-1328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Világítás mindenütt

A lámpák kiválasztása és elhelyezése nagyon fontos: jó minőségű fényforrásra mindig szükségünk van. Azonban a praktikum mellett a külcsín is ma már nagyon fontos. Dizájnos megoldásokat és technikai újításokat egyaránt találunk a piacon, de nézzük, hogy mire érdemes figyelni, amikor válogatunk.

Hagyományos csillár

A hagyományos csillárok között találunk egyszerűbb, egy izzós változatot, de a 2, 3, 4 vagy akár 5 ágú csillárok is még mindig népszerűek: nem véletlen, hiszen az nem vitás, hogy praktikusak, emellett színben és formában végtelen kínálatból tudunk választani. Ha egyszerűbb bútoraink vannak akkor nagyon jó döntés lehet egy mutatósabb, kidolgozottabb változat, de ha jobban szeretjük az egyszerű, letisztult megjelenést, akkor abból is akad bőven választék.

Spin 5-ágú csillár

Falikarok

A falikarok is töretlenül tarolnak, főleg azért, mert: nem foglalnak helyet – szemben az állólámpákkal – azonban irányítottan világítanak, aminek köszönhetően az olvasáshoz még mindig a legjobb megoldást kínálják. Választhatunk olyan falikart, amely illeszkedik mondjuk csillárunkhoz, de elmehetünk egészen extrém irányokba. Gyermekszobákba kimondottan cuki figurás kiviteleket találunk.

Dizájn minden mennyiségben

A hagyományos csillárok, falikarok mellett egyre nagyobb teret nyernek a dizájn lámpák, amelyek mennyezeti vagy álló formában is kaphatók. A technológiai váltás, az energiatakarékos izzók, illetve a led térnyerésével a világítástechnika otthonunkba is bekúszott. Ilyenkor a praktikum mellett a megjelenés is igen nagy hangsúlyt kap. Már sorozatgyártásban is kaphatók nagyon különleges megoldások, de egyedi változatok is léteznek, elsősorban természetesen dizájnotthonokban vagy irodákban.

Cubi lámpa

A dizájn sokszor egészen egyszerű megjelenésben köszön vissza: fénykorát élik azok a világítási eszközök, amelyek “csak” a fénycsőből állnak. Itt a dizájnt a sokszor hagyományos izzóra emlékeztető világítótestek jelentik. Ezek ugyanis nagyon modernek, energiatakarékosak, erős fénnyel égnek, mégis a retro stílust hozzák otthonunkba. Egészen különleges színezéssel és kialakítással kerülnek piacra és a lakások mellett irodák, kávézók, éttermek kedvenc termékei is. Neked hogy tetszenek?

Illusztráció

Világítás a szekrényben

A ledsorok térnyerésével a szekrényekbe is bekerült a fény. És biztosan állíthatom, hogy ez nem csak látványos, különleges, hanem nagyon sokszor praktikus is. A fürdőszobaszekrényekben található világítások nem újkeletűek, azonban az üvegpolcok, tükrös ajtók megvilágítása napjainkban vált elterjedté. Egészen egyszerű megoldással hihetetlenül látványos eredményt érünk el. Az ABRA Bútornál kapható TULUZA termékcsaládban is megjelenik a ledsor, amivel a vitrin egyedivé tehető.

Tuluza bútorok


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!