Vidám színek, praktikus helyek - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
891
post-template-default,single,single-post,postid-891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vidám színek, praktikus helyek

A gyermekszoba vagy kamasz korban már inkább ifjúsági szoba bizony nem egy egyszerű műfaj. A rendrakás és elpakolás szavak hatalmas vihart tudnak kavarni és talán jobb nem bemenni szülőként, mint aztán vállalni a következményeket. Bútorok azonban a kamasz szobákba is kellenek és egyáltalán nem mindegy, hogy lány- vagy fiú szobáról van szó.

Nos, a TRICKY termékcsalád alkotói között biztosan volt olyan tervező, aki ismeri a fiatalok és persze a szülők igényeit. A kőris-lime illetve a kőris-pink színkonbinációban kapható bútorok mindegyike rengeteg helyet, polcot kínál pakolásra és akár egy kisebb szobában is jól, ötletesen lehet variálni az egyes elemeket.

Már az ágy  fantasztikus, hiszen ágyneműtartó gyanánt egy fiókos és egy polcos rész van kialakítva. A fiókos rész szinte mindent elnyel, legyen az ágynemű, plüss vagy bármi, ami gyermekeink számára kincs. A fekvőfelület 80×200 cm, amelyhez matracok széles választéka is rendelkezésre áll.

Egyajtós, kétajtós és sarok gardrób szekrény is megtalálható a kínálatban, így akár egy sarkot betöltve lehet variálni az elemek között. A gardrób szekrényeken kívül pedig komód, nyitott polcos szekrény, könyvespolc és természetesen íróasztal is megtalálható a kínálatban.

TRICKY elemjegyzékben megtalálod a termékek pontos paraméterét.

Ha pedig kérdésed van, akkor írj nekünk az info@abrabutor.hu e-mail címre vagy hívj bennünket a 06 23 448 000 központi telefonszámunkon.