Válassz bútort a hálószobádba! - Szeretem a jó árakat!
1285
post-template-default,single,single-post,postid-1285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Válassz bútort a hálószobádba!

A hálószobának nem csak praktikusnak, hanem hangulatosnak és kényelmesnek is kell lennie. Nagyon sok időt töltünk ott, gy fontos, hogy kellemesen érezzük benne magunkat. A klasszikus (sőt, a társasházi lakások esetében) sok helyünk nincs, így azt a lehető legjobban kell kihasználnunk. Akár egyedül, akár párunkkal használjuk, egy kényelmes, jó matraccal ellátott ágyra mindenképpen szükségünk van. De szekrény, éjjeli szekrény és egyéb hangulatos kiegészítők is helyet kaphatnak benne. Nézzük, mire is érdemes figyelni!
Ágyak birodalma – az alvás titka

Ha hosszútávra tervezel, akkor válassz egy klasz ágykeretet és matracot. Ennek a legnagyobb előnye, hogy ha a matrac már nem az igazi, nem kell a teljes ágyat cserélned. Az is előfordulhat, hogy időközben változik az elképzelésed a kényelemről: korábban pl. jobban esett egy puhább matracon aludni, most viszont úgy érzed, hogy egy keményebb változat tetszene. A csere ilyenkor is egyszerűbb és kevesebb kompromisszumot kell kötnöd.

 

Az ágykeretek választéka igen széles. Az egészen egyszerű megoldásoktól az extérm, látványos változatokig bármilyet megtalálsz a piacon. Ha nincsenek kirívó igényeid és a praktikum is fontos, akkor a ONE termékcsalád legegyszerűbb ágykerete jó választás. Ehhez éjjeli szekrényt is tudsz választani, így a berendezés is egységessé tehető. Ha szereted a különlegesebb változatokat, akkor a ONE termékcsalád még mindig Neked való, azonban nézd meg azt a változatot, amely kárpitozott fejvéggel vagy fehér textilbőr fejvéggel is választható.

Melyikbe szerettél bele?

Az ONE termékcsalád mellett azonban érdemes megnézed a DUOS natúr fa vagy az IRISH dekorfa ágykeretet.

Rhone ágykeret

Matracok a határtalan kényelemért

Ha megvan a megfelelő ágykeret, akkor a matrac kiválasztása következik. Tudtad, hogy a választáskor fontos szempont az is, hogy hány kg vagy? Magasabb testsúly esetén érdemesebb speciális matracot választani. Normál esetben 80-100 kg-ra vannak hitelesítve és az élettartamot is ehhez mérten állapítják meg, ha azonban ennél nehezebb vagy, akkor nézz körül és válassz testsúlyodhoz jobban illőt, mert ez garantáltan a matrac élettartamát növeli.

Arról se feledkezz meg, hogy a legtöbb matrac mindkettő oldalán használható. Amennyiben ilyet választasz, akkor bizonyos időszakonként bátran forgasd. Hogy miért? Azért, mert akkor egyenletesebben kopik és ez is az élettartam növelését eredményezi. Áruházunkban kapható DIANA matracunk is kétoldalon használható, így ha sokáig szeretnéd élvezni kényelmét, akkor ne feledkezz meg a forgatásról!

Szekrények a hálószobában

Ha a szoba mérete engedi, akkor egy nagyobb szekrény is jól tud mutatni a hálószobában. Jó választás a tolóajtós változat, főleg, ha még tükör is van benne: nem csak praktikus, hanem optikailag növeli a teret. A tolóajtó pedig nem foglal sok helyet, mégis bőven lesz hová pakolnunk. Választhatod az ECO, az ARTI vagy akár a VERONA sorozatot is. Mindegyikből többféle színt és méretet találsz, így biztosan nem kell kompromisszumot kötnöd. Gondolkodtál már azon, hogy mi az igazán fontos szempont számodra a szekrény kiválasztásakor? Szín? Méret? Polcok elrendezése? Emeld ki, hogy melyik a leglényegesebb és ha ezzel megvagy, egyszerűsítetted is a választást!

VERONA

Ne feledd, a kiegészítőket és a bútorokat nem csak 3 üzletünkben, hanem webáruházunkban is meg tudod vásárolni!


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!