Tuluza termékcsalád - Szeretem a jó árakat!
1187
post-template-default,single,single-post,postid-1187,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tuluza termékcsalád

Tavasszal nem csak a természet újul meg, gyakran kedvet kapunk lakásunk átalakításához is. Érdemes végiggondolni, hogy mi az, amitől gyorsan meg tudunk válni és helyette újat szerezni és mi az, ami még esetleg évekig kiszolgál bennünket – akár egy apróbb átalakítással.

Nos, ha váltás mellett döntünk, akkor az az egy biztos, hogy a választék szinte végtelen, a lehetőségeknek csak az anyagi forrásaink szabhatnak határt. Na meg persze a rendelkezésünkre álló szabad terület. A TULUZA termékcsalád kialakításakor a tervezők ügyeltek arra, hogy ha nincs hatalmas nappalink, akkor is egy klassz nappali szett helyet kaphasson benne.

TULUZA vitrines szekrények LED világítással

 

Ugyanis az egyes elemek teljesen különállók, így kedvünk szerint variálhatjuk a berendezést. Ez nem csak akkor jó, ha kevés helyünk van, hanem akkor is, ha tudjuk magunkról, hogy szeretjük olykor-olykor átrendezni a lakásunkat.

Mobilitás a TULUZÁBAN

A modern stílusú, elemes nappali program sötét dió dekor kivitelben kapható. Ha a nappalid világos, sok természetes fény jut be az év minden időszakában, akkor bátran dönthetsz e mellett a sötét bútor mellett.

TULUZA komód, falipolc és TV-s szekrény

Hogy miért is hangsúlyozzuk, hogy kimondottan nappali programról van szó? Azért, mert az étkező elemek mellett megtalálhatók a tipikus nappali elemek is: TV-s szekrény, dohányzóasztal és falipolc.

Elemek és variálhatóság

A TV-s szekrény kialakítása praktikus, hiszen polc és ajtós szekrény is található rajta. Az ajtós szekrényben el tudod rejteni a nehezebben rendszerezhető dolgokat, papírokat, akár újságokat, míg a polcon helyet kaphatnak a tévézés kiegészítő kellékei.

TULUZA termékcsalád

A TV fölé kimondottan jó választás a falipolc, amelyen könyveket tudsz tárolni vagy hangszórót is a klasszabb tévézési élményért. De ha van egy szép képed, amelynek pl. kerete passzol a sötét dió színhez, azt is kitehet a polc helyett.

A kétajtós szekrény és a vitrines szekrény bőven elegendő helyet biztosít holmijaid tárolására. Ha a szekrényeket egyben ruhásszekrényként is szeretnéd használni, akkor válassz kettőt a kétajtós szekrényből és garantáltan nem fogsz helyhiánnyal küzdeni.

Étkező is a nappaliban

Ha a nappalidban van az étkező helye is, akkor nézd meg a TULUZA étkezőasztalt is. Így a nappali programhoz illeszkedő berendezést tudsz választani a helyiség ezen részére is. A komód akár a nappali, akár az étkező része is lehet.

TULUZA étkezőasztal és dohányzóasztal

Szekrény és fiókos rész is helyet kap rajta, így a tálalásban és rendszerezésben egyaránt segítségedre lehet. A komód teteje pedig a legjobb dekorációs felület: vázák, gyertyák, asztali dekorációk, virágok, ünnepi koszorúk egyaránt jól mutatnak rajta, Te pedig az évszakhoz, ünnephez igazodva tudod váltogatni az elrendezést és a színeket.

 

A TULUZA termékcsalád elemjegyzékét innen is le tudod tölteni.


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalra!