TULIA bútorcsalád, akár az egész lakásba - Szeretem a jó árakat!
1542
post-template-default,single,single-post,postid-1542,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

TULIA bútorcsalád, akár az egész lakásba

Nem könnyű berendezni egy teljes lakást, azonban ha új helyre költözünk vagy éppen most tervezzük első otthonunkat, akkor előfordulhat, hogy hirtelen rengeteg bútorra lesz szükségünk. Nos, ebben az esetben jusson eszedbe a TULIA bútorcsalád, amelynek egyes elemei előszobába, hálószobába vagy nappaliba is jól passzolnak. Nézzük, hogy miből is lehet válogatni.

Előszoba az otthon belépője

Az előszoba sokszor nem mindig olyan nagy, sőt, sokszor előfordul, hogy ez otthonunk egyik legsötétebb része, hiszen ritkán van természetes fény ebben a helyiségben. Éppen ezért a világos bútorok, kiegészítők a nyerők. Egy klassz fogas, cipősszekrény és akár egy nagyobb, akasztós szekrény szinte nélkülözhetetlen. De ha több a hely még egy komódot is választhatunk ide, garantáltan imádni fogjuk, hiszen mindig rendezetten el tudjuk majd helyezni a sálakat, kesztyűket, sapkákat.

 TULIA bútorok az előszobába

Kis komódok a hálószobába

Bár sokan esküsznek az éjjeli szekrényre, létezik más alternatíva is. Egy komód ugyan nem feltétlenül alkalmas arra, hogy közvetlenül az ágy mellett kapjon helyet, mégis nagyszerű szolgálatot tehet hálószobánkban. A kis fiókoknak köszönhetően akár az ékszereinket, könyveinket is rendszerezni tudjuk, a polc pedig akár ágyunk fölött tehet jó szolgálatot. A komódra egyébként gyertyákat, kedves kis kiegészítőket vagy fotókat is tehetünk, hogy tényleg otthonossá, egyedivé varázsoljuk hálószobánkat.

Komódok a hálószobába

Nappali TULIA módra

Az előbb bemutatott komódok mindegyike megállja a helyét egy nappaliban is. Azonban tovább bővítheted bútoraidat dohányzóasztallal, TV szekrénnyel, könyves szekrénnyel és kétféle vitrines szekrénnyel is. Ha pedig a lakásod kialakítása úgy kívánja, akkor még ruhásszekrényt is tudsz választani a kínálatból. Hogy valójában mi is az előnye a TULIA termékcsaládnak? Azon túl, hogy méretben és típusban hihetetlenül nagy a kínálat, az ára is igen kedvező. Minden darab egyébként fadekorból készült, barna és a fényes fehér felület párosítása pedig hihetetlenül népszerű.

és egy kis ízelítő a nappali bútorokból

A termékek lapraszerelt kivitelben kaphatók, így két dolgot választhatsz: vagy kéred szolgáltatásunkat, a bútorok összeszerelését, amelyről bővebb információ a weboldalunkon van, vagy pedig családdal, kisebb baráti társasággal belevágtok az összeszerelésbe, ami garantáltan nagy élmény lehet! Erről írtunk is egy cikket, hiszen ha tényleg körültekintők vagytok, akkor nem lesz a vége örök harag!

A TULIA teljes kínálatát pedig itt megtalálod.


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!