Tolóajtós szekrények - Szeretem a jó árakat!
1532
post-template-default,single,single-post,postid-1532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tolóajtós szekrények

A tolóajtós szekrények egyre népszerűbbek. Részben, mert hihetetlenül sok dolgot el tudunk bennük rejteni, részben pedig azért, mert ha kisebb a lakásunk, akkor is jó választás, hiszen az ajtó nyitásnak sem kell helyet biztosítanunk. Nappaliba, gyerekszobába, hálószobába, sőt, még előszobába is jó választás. Nézzük, hogy mennyi variáció közül választhatunk!Méretek és színek

Nagyon sokat számít a megfelelő szín kiválasztása. Ha egy beugróba vagy sarokba kerül a bútordarab, akkor persze nem látszódik ki az oldalfal, így csak a szekrény ajtaja számít. Azonban ha olyan helyre teszed, ahol nagyobb hangsúlyt kap, ott fontos a színválasztás.

Logan szekrény

Logan tolóajtós szekérny

A natúr színekkel bele tudod simítani környezetébe, így nem a bútor kap hangsúlyt, hanem valamilyen más kiegészítő. Azonban ha markánsabb, sötét színt választasz, a szekrény is nagyobb figyelmet kap. Ha ki szeretnéd emelni, mert úgy tervezted, hogy az lesz a legjelentősebb berendezése a szobádnak, akkor légy merész. Ha inkább elrejtenéd, akkor a natúr szín lesz a nyerő.

Verona tolóajtós szekérny

Elrendezés

A tolóajtós szekrényeknél alapvetően két elrendezés közül választhatsz: polcos vagy akasztós. Az akasztós szekrényre nagyon nagy szükség van, hiszen a kabátokat csak itt tudjuk tárolni. Egy lakásban lehet, hogy bőven elegendő, ha egy van belőle, de annak biztosan hasznát vesszük. Sokszor azonban a csak akasztós helyett érdemes kombináltat választani, hiszen az apróbb kiegészítőknek (amiből téli időszakban bőven akad) a polc sokkal praktikusabb. Rendezettebb összképet ad, illetve könnyebben meg is találod, amit keresel. Mielőtt tehát szekrényt választasz, azon túl, hogy megnézed, hogy mennyi helyed van, azt is érdemes átgondolni, hogy mi mindent szeretnél belepakolni.

Logan tolóajtós szekrény

Tükörrel van tükör nélkül

A tolóajtós szekrényekben a legklasszabb, hogy a legtöbb esetben tükörrel is kérheted. Első blikkre ez szuper megoldás, hiszen a tükör növeli a teret, világossá teheti a szobát és biztosan lesz egy egészalakos tükör a lakásban. Igen ám, de vannak esetek, amikor egyáltalán nem praktikus. A feng shui szerint például hálószobába egyáltalán nem kell tükröt tenni. Van, akit tényleg frusztrál, hogy az ágyával szemben egy tükör néz vissza, vagy amikor álmatlan éjszakákon forgolódik, magát látja. Így tehát hálószobába nem biztos, hogy jó választás. Hasonlóképpen nem biztos hogy praktikus gyerekszobába. Részben azért, mert ott is alszik a gyermek, részben pedig azért, mert biztosan minden nap újra és újra takarítani kellene…:-)

Verona tolóajtós szekrény

Ellenben előszobába nem kérdés, hogy a tükrös, vagy részben tükrös tolóajtós szekrényt imádnivaló megoldás. A maga egyszerűségével tehát hihetetlen lehetőségek vannak a cseppet sem dizájnos, annál inkább praktkus bútordarabban, a tolóajtós szekrényben. Mit szólsz hozzá?


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!