Tavaszköszöntés - Szeretem a jó árakat!
1170
post-template-default,single,single-post,postid-1170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tavaszköszöntés

Az elmúlt hetek időjárása alapján szinte hihetetlen, de nyakunkon a tavasz! Ez az az időszak, amikor végleg megválunk a karácsony izzósoroktól, a téli hangulatú kiegészítőktől és akarva-akaratlan a megújulás vesz erőt rajtunk. Ahogy a természet, úgy otthonunk is kész a változásra, változtatásra. Néhány apró trükk, hogy hogyan lépj át télből a tavaszba.

Tavaszi hangulat a kiegészítőkben

Egy vidám színű párna vagy takaró, esetleg virágmintás ágytakaró garantáltan új hangulatot ad otthonodnak. A nehezebb árnyalatokat most háttérbe szoríthatod és helyettük a tavaszi virágok motívumaira emlékeztető mintázatok és a pasztell, ugyanakkor színekben gazdag kiegészítők kerülhetnek előtérbe. Mivel közel van a Húsvét is, már most gondolhatsz arra, hogy úgy válassz, hogy az ünnephez is passzoljon.

Vágott tavaszi virágok

A meglévő szobanövények mellé a friss tavaszi vágott virágok is üde színfoltot hoznak. Komód tetejére, előszobaszekrényre vagy az étkezőasztalra egyaránt helyezhetsz virágokat. A hangulatot tovább tudod fokozni, ha ügyelsz arra, hogy szép vázába kerüljenek. Az örök sláger, az üveg váza dekorációs célra is kitűnő, de ilyenkor aztán erdeti funkciójában a legjobb.

Bukszusgömbök – mindig megújíthatod

A bukszugömböket már őszi és téli dekorációnál is javasoltuk. A legegyszerűbb kellék, hiszen most nagyon könnyen tavaszba burkolhatod őket. Mit kell tenned? Ha már a Húsvétra készülsz, akkor egész egyszerűen kisebb tojásokat vagy nyuszifigurákat aggathatsz rá. Ha általánosabb díszt szeretnél készíteni, akkor színes szaténszalagokkal, esetleg selyemvirágokkal tudod dekorálni.

Tavasszal is gyertyák

A gyertyákról, mécsesekről tavasszal se feledkezz el. Ugyan úgy ünnepi hangulatot, meghittséget teremtenek és nem kell ehhez hidegnek, télnek lennie. Az üveg mécsestartó jolly joker: minden alkalomhoz passzol, nem uralja a teret, mégis fennséges dekorációként funkcionál.

Ha otthonodat felkészítetted a tavaszra, hidd el, hogy a hangulatod is javulni fog még akkor is, ha néhány napra még visszaköszön a tél. A tavaszi dekoráció még a komorabb hétköznapokat is derűssé, jó hangulatúvá varázsolja. Így aztán nincs más hátra, virágra fel!


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalra!