Színek hatalma - Szeretem a jó árakat!
1078
post-template-default,single,single-post,postid-1078,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Színek hatalma

Sokszor a bútorok, kiegészítők megvásárlásában a praktikumok uralkodnak: válasszunk natúr színt, hogy biztosan passzoljon mindenhez. Ugye, Neked is ismerős? Egyrészről jó megoldás, mert ahogy korábban már írtunk róla, kiegészítőkkel nagyszerűen “színezhetjük” a lakásunkat.

Azonban egy-egy merészebb szín biztosan új hangulatot hoz környezetünkbe. Nézzük, hogy mi az, amivel igazán beújíthatsz akkor is, ha nem vagy annyira bevállalós.

Illusztráció – unsplash.com

Színek óvatos lépésekben

Merész kiegészítőkkel a natúr, fehér vagy bármilyen pasztell színű dominanciát feldobhatsz. Színes, mintás párnák, ágytakaró, pléd vagy váza garantáltan vonzza a tekintetet. Ezek olyan praktikumok, amelyet viszonylag olcsón is meg tudsz úszni.

DIXI ülőke

Egy lépéssel tovább…

Ha bátrabb vagy, akkor egy lépéssel tovább is mehetsz. A kiegészítők mellett választhatsz ülőkéket, vagy babzsákfotelt, amely vidám színével garantáltan odavonzod a tekintetet. Hófehér bútorok között biztosan jól mutat az élénk zöld vagy éppen a narancssárga.

Ha igazán bátor vagy

És ha készen állsz komolyabb váltásra, akkor akár egy határozottabb színű kanapét vagy fotelt is választhatsz. Ezeknek a hátránya, hogy ha új bútor kerül a lakásba, akkor a színvilágot mindenképpen figyelembe kell venned, így a választás nehezebb lehet.

Illusztráció – unsplash.com

Hatalmas előnye viszont az, hogy életet, dominanciát visz otthonodba. A színek valóban hatalmas erővel bírnak, hangulatodat is befolyásolhatják. Így a választáskor mindig ügyelj arra, hogy csak olyat válassz, amely:

– tényleg tetszik,
– el tudod képzelni, hogy amikor reggel kinyitod a szemed és meglátod: tetszik,
– el tudod képzelni, hogy egy fáradt nap után sem zavar.

A választást az is segítheti, ha nem döntesz rögtön, hanem kinézed, és még 2-3 alkalommal, teljesen különböző időben megnézed az üzletben. Így biztosan más-más hangulatodban is láthatod és nem fogsz olyan hirtelen döntést hozni, amit később megbánsz.

Illusztráció – unsplash.com

Ha színes bútort választasz, garantáltan egyedibb, fiatalosabb, lendületesebb lesz a lakásod. Így ha kellő körültekintéssel választasz, biztosan plusz impulzust hoz életedbe! Színre fel!