Sven - elegancia és hagyomány - Szeretem a jó árakat!
1108
post-template-default,single,single-post,postid-1108,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sven – elegancia és hagyomány

Valami újdonságon töröd a fejed? Esetleg átalakítanád a nappalidat? Akkor a Sven bútorcsalád jó választás, hiszen könnyed, letisztult mégis elegáns hangulatot biztosít otthonodnak. Szeretnél többet tudni róla?

Már írtunk korábban arról, hogy nem könnyű átalakítani a nappalit, teljesen új bútort választani. Számos tényezőre és paraméterre ügyelned kell, főleg akkor, hogy ha az átalakítást hosszútávra tervezed. Ráadásul ha többen is éltek egy fedél alatt, akkor egyáltalán nem árt egyeztetni a többiekkel. De ez jó móka is lehet…🙂

Sven vitrinek

Ha valami igazán elegánsra vágysz, akkor érdemes böngészned a SVEN bútorcsalád kínálatában. Két olyan elem is van, amely vitrinként és szekrényként funkcionál. Ha a nappalidban van étkezősarok, akkor a vitrin különösen jó választás, hiszen az igazán szép étkezőszettet nem kell elrejtened.

A kétféle vitrint az különbözteti meg egymástól, hogy az egyik egy-, míg a másik kétajtós kivitelben kapható. Magasságuk (185 cm) és mélységük (40 cm) megegyezik, eltérés csak a szélességben van különbség, a kétajtós kivitel 85 cm, míg a keskeny 40 cm.

TV szekrény – modern és praktikus

A tv szekrény kialakításakor többféle szempontra is gondoltak az Abra Bútor tervezői: amellett, hogy méretében megfelel bármely mai korszerű készülékhez, két nyitott polc, illetve fiókos és ajtós kivitelű zárt polc is van rajta.

Így a távirányítók, az újságok, esetleg DVD-k, CD-k, pendrive-ok és egyéb tévézéshez nélkülözhetetlen kütyük és kellékek is egy helyen tárolhatók. A szekrény hátoldalán pedig van kivezetőnyílás a kábeleknek.

Sven polc

A termékcsaládhoz falipolc is tartozik, amelyet akár a tv szekrény fölé is el tudsz helyezni, így nem csak plusz helyed lesz pakoláshoz, hanem olyan hatást kelt együtt a két elem, mintha egy nappali falat rendeztél volna be. Azonban mégis könnyedebb a hatás, mert nem foglalja el az egész falfelületet. Kimondotta praktikus, ha a nappalid túl kicsi egy hagyományos méretű szetthez.

 

Komód, elegáns és eredeti

Bár utloljára maradt, mégis az egyik leglátványosabb darab a komód, amely egyértelműen önállóan is nagyszerű választás akár nappaliba, étkezőbe vagy még előszobába is. Négy fiók és két ajtós rész kap helyet a 130 cm szélességű komódon.

A bútorcsalád anyaga fadekor, fehér és natúr színű kombinációban kapható. A fehér szín amellett, hogy eleganciát sugároz, köztudottan nagyítja is a teret. Neked elnyerte tetszésedet?

Kövess minket az instagramon is!