Sarokgarnitúrák nappaliba - Szeretem a jó árakat!
1550
post-template-default,single,single-post,postid-1550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sarokgarnitúrák nappaliba

Manapság nagyon népszerűek a sarokkanapék. Míg pár évvel ezelőtt inkább a szóló kanapék voltak a nyerők, ma hatalmas a kínálat a sarokváltozatokból. Az igényekre reagálva még jobbos és balos kivitelek is forgalomba jöttek, hogy bárhogy is rendeznéd be a szobádat, megtaláld az igazán Neked valót. De miért is szeretjük annyira a sarokkanapét?

Nappali közepe, a sarokgarnitúra

Nem kérdés, hogy a nappali közepe egy kényelmes, divatos kanapé. Fontos szempont, hogy a család elférjen rajta és ha vendégek érkeznek, akkor nekik is jusson hely. Így bátran választhatunk egy robosztusabb darabot is, hiszen nem gond, ha sok helyet foglal.

Play sarokgarnitúra

A sarokváltozatok nagy előnye, hogy könnyebben be lehet rendezni a szobát, ráadásul kevesebb a holttér. Sokan az „U” alakú kanapét is nagyon szeretik, hiszen még több ülőhelyet biztosít. Azonban ezekből a legtöbb verzió nem fér be egy hagyományos, társasházi nappaliba. Így ha nincs végtelen nagy helyünk, akkor nem igazán tudunk ezek közül választani. Pontosan ezért jó a sarokgarnitúra, amely az „U” alakú változat előnyös tulajdonságait is magában foglalja, miközben egy kisebb térbe is választhatjuk.

Grazia L sarokkanapé

És ha vendégek jönnek

A sarokkanapék legtöbbje ráadásul ággyá alakítható. Így ha vendégeink érkeznek, kényelmes fekhelyet tudunk varázsolni belőle néhány pillanat alatt. A kanapé típusától függ, hogy mekkora és milyen elosztású ágy alakítható ki belőle. Azonban az biztos, hogy két ember kényelmesen elfér rajta. Így bátran hívhatunk vendégeket, biztosan kényelmesen alhatnak. Reggel pedig egy perc alatt visszaalakíthatjuk ideiglenes hálószobánkat nappalivá.

Grand sarokkanapé

Párnák, takarók

Rengeteg színű kanapé közül lehet válogatni manapság. Vannak visszafogott, natúr színű változatok és hihetetlen sok színes variáció is létezik, különféle mintával és csíkozással. Sokan nem mernek merészebbet választani, hiszen a divat mulandó, míg a kanapét azért nem tudjuk minden évben lecserélni. Ezért a természetes, visszafogott színek sokszor nyerőbbek. Azonban ezeket is fel lehet dobni díszpárnával vagy takaróval. Ezek a kiegészítők akár szezonálisan is cserélhetők, teljesen új színvilágot vagy hangulatot teremtenek. Ezáltal a kevésbé feltűnő kanapé is divatossá, vidámabbá tehető.

Narvika kanapé

Mivel tényleg nagy a kínálat, nem könnyű választani. A méret és a színvilág szűkíti a kört, emellett pedig még az is fontos tényező, hogy fontos-e számunkra, hogy ággyá lehessen alakítani. Ha ezeket körülhatároltuk, akkor könnyebben megtaláljuk azt a kanapét, amely tényleg üde színfoltja lesz nappalinknak.

Kínálatunkat itt megtalálod!


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!