Sanremo - letisztult nappali praktikus elemekkel - Szeretem a jó árakat!
1243
post-template-default,single,single-post,postid-1243,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sanremo – letisztult nappali praktikus elemekkel

A tavasz a megújulás időszaka! Ha éppen most szeretnél váltani, esetleg egy új nappalit berendezni, akkor ne hagyd figyelmen kívül a SANREMO termékcsaládot. Hogy miért? Mert nem csak nagyon praktikus, hanem igen letisztult, egyszerű formájának köszönhetően színesebb kárpitokhoz, függönyhöz vagy egy merészebb színű fal mellett is jól mutat. Nézzük, hogy miből is lehet válogatni!

Gardrób, hogy mindennek meglegyen a maga helye

A két ajtós gardróbszerkény lehet a pakolás központja. Ebből van egy teljesen tömör és egy vitrines változat. A tömör akár hálószobába vagy előszobába is helyet kaphat, nem kell feltétlenül a nappali részévé tenni. Így aztán már most megmutatkozik a bútorcsalád sokoldalúsága. A kétajtós szekrény méreteit tekintve 192 cm magas és 90 cm széles, a mélysége pedig a jól megszokott 58 cm. Egyszínű, sanremo tölgy és kombinált, sanremo tölgy és fehér változatban egyaránt kapható. A színválaszték egyébként minden elemre vonatkozik.

SANREMO vitrines elem

A gardróbszekrényhez egészen hasonló a következő elem, amely magasságában és szélességében nem mutat eltérést, azonban a mélysége kisebb, 41 cm. De nem ez a legnagyobb különbség, hanem az, hogy van egy vitrines része, amely LED világítással is kérhető! Ettől aztán igazán különleges lesz az elem, mert a LED világítás már kicsi félhomályban is különleges hangulatot kölcsönöz a látványnak. És hogy mitől lesz igazán különleges? A berendezéstől: ide ugyanis féltve őrzött porcelánt, versenyen nyert érmeket, kupákat, családi fotókat is tehetsz. Ha pedig nagyon szeretsz dekorálni és szívesen töltöd az idődet azzal, hogy a lakásodat minden évszakban egy kicsit “átöltöztesd”, akkor pontosan ez az a hely, ahová a szezonális dekoráló elemeket el tudod helyezni. Egyébként a duplaajtós vitrines elem szimpla ajtós, 57 cm szélességű változatban is kapható.

 Gardrób elemek

SANREMO komód

A nappali programból természetesen a komód sem maradhat ki. A dupla színkombináció mellett kétféle méret is megjelenik a szortimendben: 2- és 3 ajtós változat. A komód előnye, hogy több helyiségben is igen hasznos és praktikus bútordarab lehet. Erről már korábban írtunk, a cikkben található ötletek mindegyike igaz a SANREMO komódokra is. A termékcsalád sokszínűsége pont abban mutatkozik meg, hogy bár nappali programként szerepel a webáruházban, mégis nagyon jól kirajzolódik, hogy egy-egy bútor előszobába, hálószobába is jól használható lehet.

Komódok kétféle méretben

Étkező? Nappali?

Ezt fokozza, hogy egy étkezőasztal is bekerült a kínálatba, így ha a nappalid közelében vagy éppen azzal együtt helyezkedik el otthonodban az étkező, akkor bizony még azt is választhatsz magadnak. Hosszúsága 90 cm, amely 160 cm-re bővíthető.

A termékcsaládban még falipolcot és fali tárolót is találsz. Ez utóbbi akkor praktikus igazán, ha étkezővel kombinálod a berendezést, mert ebben a tányérok, poharak is jó helyen vannak és mivel csukható, így a portól is meg tudod védeni őket.

Ha többet szeretnél tudni a SANREMO nappali programról, akkor az elemjegyzéket innen is letöltheted.


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalra!