Rendezd be előszobádat! - Szeretem a jó árakat!
1085
post-template-default,single,single-post,postid-1085,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Rendezd be előszobádat!

Attól függően, hogy paanellakásban, társasházban vagy éppen családi házban élünk, nagyon különböző lehet előszobánk is. A klasszikus építésű társasházakban általában az előszoba jól elkülönül a lakás többi részétől, modernebb otthonokban a nappalival egybenyíló egységről beszélhetünk.

Egy azonban közös: mindenképpen nagy jelentősséggel bír, hiszen ide lépünk be először.

Az első pillanat

Mivel valóban ez az első helyiség, amelyet vendégeid látnak otthonodból és ez fogad téged minden nap, így nagyon fontos, hogy szeresd és tükrözze stílusodat.

Praktikum az előszobában

A stílus mellett a praktikum is nagyon fontos. Veled is előfordul, hogy úgy érsz haza, hogy tele van a kezed? Kulcsok, levelek, újságok a postaládából. Téli időszakban kesztyű, sapka, sál és persze a cipők, kabát.

GEMINI komód – nagy

Ahhoz, hogy mindig megtaláld, amire igazán szükséged van, tudnod kell, hogy a hazaérkezésed pillanatában mit hová tettél. Ezért nagyon fontos kellékek lehetnek:

– kulcstartó,
– fiókos komód (kesztyűk, sálak, sapkák, újságok számára),
– tárolódobozok (forgalmiengedély, levelek, papírok számára),
– cipősszekrény,
– gardróbszekrény,
– falifogas.

GEMINI előszobaszekrény

… és majdnem elfelejtettem, de valljuk be, hogy az előszoba nélkülözhetetlen kelléke a tükör. Amelyben egy utolsó pillantást vetünk még magunkra indulás előtt. Vagy meglátjuk magunkat szatyrokkal felpakolva, hazaérkezve. A tükör olykor ellenségünk, de valljuk be alapvetően a leghasznosabb társunk a hétköznapok készülődése során, hiszen ha mégis van egy kis korrigálnivaló, azt biztosan megmutatja nekünk.

GEMINI tükör

Tükrök közül is sokféle variáció létezik. Vannak, amelyek kimondottan az előszobafal részét képezik, míg önálló típusokat is választhatunk. A szabályos négyzet vagy téglalap mellett népszerűek az amorf vagy hullámos szélű tükrök is, amelyek egy kicsit feldobják a teret.

 

GEMINI komód – kicsi

És ha minden megvan…

Akkor még érdemes a világításon elgondolkodni. Mivel innen indulunk és ide érkezünk, a megfelelő világítás kulcsfontosságú. Az apróbb tárgyakat jobban megtaláljuk, cipőnket könnyebben felvesszük… és persze a hangulatunk is jobb egy világosabb térben, így az indulás pillanatában legalább a sötétség nem tesz minket komorabbá.

A GEMINI termékcsalád kimondottan az előszobára fókuszál. Itt megtalálod az összes elemet.