Pihentető alvás - matracok, keretek - Szeretem a jó árakat!
1523
post-template-default,single,single-post,postid-1523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pihentető alvás – matracok, keretek

Az ünnepek alatt talán egy kicsit több időnk marad a pihenésre. Ki ne szeretne ilyenkor lustálkodni, jó nagyokat aludni, vagy elbóbiskolni kora délután egy filmen vagy egy könyvön. Ha valamikor, hát akkor az évnek ebben az időszakában ez lehetséges. Részben azért, mert ha szerencsénk van, akkor szabadságokból is maradt pár, és általában az időjárás is kedvez az otthon maradásnak. De ha már pihenés. akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ágyat és matracot választunk.

Matracok a kényelemért

Ma már a piacon igen nagy választék áll rendelkezésre, ha matracot szeretnénk venni. Méretben, anyagban szinte bármiből választhatunk. Fontos, hogy amikor döntünk, akkor lehetőség szerint próbáljuk ki a terméket. Ilyenkor az online vásárlás csak akkor jó opció, ha pontosan tudjuk, hogy mire van szükségünk. Más egyéb esetben a személyes kiválasztás kulcsfontosságú lehet. A matracoknál lényeges testsúlyunk és alvási szokásunk is.

Matracok

Az Abra Bútor kínálatában 90 x 200 és 80 x 200-as méret közül választhatunk. A méreten túl különbség az anyagban, szerkezetben van. A kínálat itt található meg.  És persze ne feledkezzünk meg az ágyrácsról sem. Alvási szokásunktól függően dupla ágynál külön ágyrácsot vagy nagyméretű ágyrácsot is választhatunk, ez már tényleg teljesen egyedi. A 200×200-as méreteknél a tartósság miatt a két szimpla ágyrácsot szokták javasolni a szakértők.

Ágykeret, hogy minden álmunk valóra váljon

Ha megvan a rács és a matrac, jöhet a kulcsíny: ágykeretek minden mennyiségben. Az ágykeretek esetében szintén nagy a választék. Elsősorban az dönt, hogy milyen stílusú az otthonunk, illetve hogy mennyi hely áll rendelkezésünkre. Az Abra Bútor egyik népszerű terméke a ONE sorozat azért, mert többféle színben kapható, kárpitozott és kárpit nélküli fejvéggel egyaránt. Emellett van egy nagyon különleges, textilbőr kivitelű változat is.

ONE ágykeret

Ha jobban tetszik a fahatású vagy fahatású és textil kombinációja helyett a kárpit, akkor a LIPAS ágykeret a Neked való. Semmi túlzás, semmi felesleg, viszont minden, ami a kényelemhez nélkülözhetetlen. A LIPAS ágyhoz ráadásul külön matracra és rácsra sincs szükséged, továbbá ez a modell ágyneműtartóval is rendelkezik.

LIPAS ágy

A DUOS ágykeret a tölgy és fehér kombinációjával egyértelműen a természetes elegancia irányába mutat. A 160×200-as ágy garantált kedvenc lesz, ha bejönnek az egyszerű, mégis divatos megoldások.

DUOS ágykeret

A RHONE termékcsalád pedig a dizájn megtestesítője: fiatalos, letisztult és mégis természetes. A kétféle színváltozat mellett a mintás kárpit is feldobja az egyébként 140×200-as méretű ágyat.

RHONE ágykeret

Már tudod, hogy melyik lehet a legjobb társad egy pihentető alváshoz? Bármelyiket is választod, az Abra Bútor jó pihenést, kellemes kikapcsolódást és sikeres új évet kíván Neked!


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!