Párnák és színek - Szeretem a jó árakat!
865
post-template-default,single,single-post,postid-865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Párnák és színek

Amikor beköltözöl egy lakásba, akkor az első dolgod az, hogy a legfontosabb bútorokat megvásárold. Ez teljesen természetes, hiszen nagyon fontos, hogy legyenek székek, asztalok, szekrények, ágyak. Ettől már lakható lesz, de még nem otthonos… kell egy csipetnyi szín, egy csipetnyi ötlet ahhoz, hogy igazán a Tiéd legyen.

A kiegészítők segítenek!

Szinte hihetetlen, de párnákkal is csodát tudsz művelni! A párnák passzolnak az ülőgarnitúrákhoz, passzolnak az ágyadhoz, de még egy fotelnak is nagyszerű kiegészítő kellékei lehetnek. A lényeg pedig abban van, hogy milyen formát, textúrát és színt választasz. Ugyanis egy jól megválasztott pihe-puha kiegészítővel egészen visszafogott stílustól az extravagánsig eljuthatsz.

A Basic Dupion díszpárnahuzat nagy segítségedre lehet ebben, mert összesen 2 féle méretben és 5 féle színben áll rendelkezésedre. A 40×40-es méretű, kisebb huzatok bézs és zöld színekben, a 48×48-as méretűek pedig fehér, bézs, barna és antrachit színekben pompáznak. Így nem csak a színeket, hanem a méreteket is variálhatod. A huzatok egyébként moshatók és zippzárasak, így könnyen tudod tisztítani.

Párnák a konyhába

Párnák azonban nem csak a szobákba, hanem a konyhákba is jól jönnek. Így hát ha a konyhai székeket szeretnéd feldobni, akkor a FOXI ülőpárnát válaszd. Hasonlóan a Dupionhoz, itt is többféle színválaszték létezik: fehér, narancs, zöld és bézs. A kerek párnák átmérője 38 cm, a széleiken pedig kötő található, így rögzíteni is tudod a szék felületére.

Néhány látványos ötlet arra, hogy a párnák mire is képesek

 

Hihetetlen, hogy a szín, a forma és a minta mi mindenre képes! Ha pedig az Abra kínálatából választanál, akkor  gyere be személyesen!

Dupion 40×40-es párna: 1.990 Ft
Dupion 48×48-as párna: 2.499 Ft
Foxi ülőpárna: 899 Ft

Követsz már bennüket a Facebook-on?