Őszi hangulatban - Szeretem a jó árakat!
1414
post-template-default,single,single-post,postid-1414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Őszi hangulatban

Beköszöntött az ősz, bár még az időjárás nagyon kegyes hozzánk. Sőt, az időjósok szerint hosszú indiánnyárra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy még sok-sok időt tölthetünk a szabadban és csodálhatjuk a természet sokszínűségét. A sárga, a barna a bordó és a halványuló zöld minden árnyalatával találkozhatunk, csodálatos színvarázs vesz minket körül.

Persze, persze, írhatnánk arról is, hogy elkezdődött az iskola, vége a szabadságoknak, mindenki visszatért a munka világába és ez mennyi nehézséggel jár. Az ősz mindig a pihenés végét jelenti legtöbbünk számára. De azért van szerethető érték is benne. Sőt! Neked már vannak terveid az elkövetkezendő hetekre? Íme néhány tipp, amivel élvezetessé tehetjük ezt az időszakot.

Illusztráció

Ki a szabadba!

Kirándulni még akkor is érdemes, amikor egy kicsit csípős az idő. A fények és a színek hatalmas élményt nyújtanak. Az időzítés tekintetében 10-14 óra között biztosan ki lehet fogni a napsütést, nincs annál nagyobb élmény, mint amikor a már-már hiányos lombkoronán át a fénysugarak színezik meg a lehullott leveleket. Akár nagyobb kirándulásra is indulhattok családdal, barátokkal és ha megpihentek, minden, ami a grillszezonban hasznos tipp volt, most bevetheted. Már nincs olyan meleg, annyira nem zavaró a tűz sem, sőt, olykor jól is jön a meleg.

Illusztráció

Gyűjtsd a természetet!

A lehullott falevelek mellett gesztenyét, diót, makkot, mogyorót is tudsz gyűjteni, ezek mind-mind hasznos kellékek, ha szeretnél otthonra őszi dekorációt. Ajtódísz, mécsesdísz vagy üveg vázában elhelyezve asztali díszként is gyönyörűen ékesítik a lakást. Ráadásul amit most összegyűjtesz, azt a karácsonyi dekorációnál is fel tudod használni. Egyrészről addigra nagyszerűen kiszárad, így könnyebb dolgozni vele, másrészről pedig elegendő csak átfújnod vagy műhóval vagy csillogós lakkal és máris passzol a téli hangulathoz.

Illusztráció

Kezdődik a teaszezon

Vannak, akik a nyári időszakban is szívesen fogyasztanak teát, de sokan a melegebb időben inkább felhagynak vele. Nekik most köszönt be újra a teaszezon. Zseniális válogatásokat lehet már kapni akár a gyümölcs-, akár a zöld teára esküszöl (vagy ezek kombinációjára). A teát baráti körben, otthon is elfogyaszthatod, egy nagyszerű apropó arra, hogy a társaság összejöjjön, de egy teázóba is elmehettek akár családdal is. A tea varázsa, gyerekeket és felnőtteket egyaránt magával ragad. A közös teaszeánszok a családot is összehozzák, egy jó beszélgetés kezdete… Ha pedig nem vagy tearajongó, akkor a kávé vagy a forrócsoki is kiváló helyettesítője lehet. A jó időre való tekintettel még bőven van lehetőséged arra, hogy a szabadban, kertben, teraszon ücsörögve – akár egy plédbe burkolódzva idd meg a kedvenc frissítődet.


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!