Öltöztesd őszbe otthonod - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
942
post-template-default,single,single-post,postid-942,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Öltöztesd őszbe otthonod

A nyárnak most már biztosan vége. Az esték egyre sötétebbek és az utóbbi időben az eső sem kímélt minket. Az ősz azonban bámulatos évszak, hiszen a természet színei csodákra képesek. A narancs, a barna és kicsit még a zöld is játszik, ha kinézünk az ablakon. Az árnyalatok sokszínűsége pedig leírhatatlan. Vidd hát be a természet szépségét otthonodba. Hogyan?

A gesztenyefa, amely egyébként az elsők között készül fel a “téli álomra”, már hullajtja terméseit. Így ha van kedved gyűjthetsz belőlük bőven. Először is nagyszerű program, hiszen a szabadban vagy, másodszor pedig nagyszerű dekorációs kellék. Készíthetsz belőle gesztenyebabát, de ha már kinőttél ebből vagy nincs a családban gyerkőc, akkor is fel tudod használni. Üvegvázába szórva máris az ősz árnyalatait csempészed vele otthonodba. Az üvegvázák méretét formáját pedig Te választhatod ki. A BASIC gömb gyertyatartóba – gyertya helyett – gyönyörű asztaldísz lehet. Ha a pedig a BASIC vázát választod, akkor nappaliba, előszobába vagy egy kihasználatlan sarokba is dekorációs alapként funkcionálhat.

 

A gesztenyéből egyébként gyönyörű koszorút is készíthetsz, lényegében egy klassz alap, ragasztópisztoly és néhány méter szatén- vagy dekorszalagra van csak szükséged. A végeredmény pedig hihetetlenül változatos lehet.

Ha már van “falióra képkereted”, akkor is igen egyszerű a dolgod: néhány, az ősz színeivel harmonizáló képet kell választanod és máris az évszaknak megfelelő hangulat uralkodik szobádban.

Ami pedig nélkülözhetetlen, az a mécses és a gyertya. Nincs is más olyan eszköz, amellyel nagyszerű, meghitt, meleg hangulatot tudsz teremteni magad köré. Persze mécsestartóból sincs hiány, de ha az üveg megoldásokat fel akarod dobni, akkor elegendő néhány apró levelet dekupázs technikával a mécsestartó oldalára illesztened. Így aztán a fények is meghozzák a természetnek ezt a különleges időszakát…

Nézz körül az Abra lakáskiegészítői között és engedd el fantáziádat. Felkészültél az őszre?