Nino termékcsalád - Szeretem a jó árakat!
1150
post-template-default,single,single-post,postid-1150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nino termékcsalád

Fiatalos színek, lendületes vonalvezetés. A NINO termékcsalád hihetetlenül népszer, hiszen az ifjúsági szobákba az egyik legsokoldalúbb választás. Nem csak a kétféle színválaszték, hanem nagyszerűen variálható elemek azok, amelyek miatt olyan sokan döntenek mellette. Nézzük, hogy milyen felhozatalt kínál a NINO!

NINO szekrények kínálata

Gyermek- és ifjúsági szobákban az egyik legpraktikusabb bútordarab a szekrény, hiszen a rendezettlenség az ajtók becsukásával szinte láthatatlanná válik. Persze, persze ez egyáltalán nem megoldás, és nagyon fontos, hogy gyermekeinket a rendre és a rend szeretetére szoktassuk. Mégis pontosan tudjuk, hogy a hétköznapokban ezek a fennkölt gondolatok valahol a pólók és zoknik között félúton elvesznek.

Szóval bevalljuk vagy sem, nagyon sokszor előny egy olyan berendezési tárgy, amelynek ha becsukjuk az ajtaját, már nem is látszódik mi a helyzet odabent.

A NINO termékcsalád egyajtós- illetve sarokszekrény változata jó kialakítású, méretei miatt pedig akár kisebb szobák előnyös berendezését is lehetővé teszi. A sarokszekrény magassága 188 cm, mélysége és szélessége pedig 71 cm.

Az egyajtós szekrény paraméterei: 45 cm széles, mélysége 52 cm, magassága pedig szintén 188 cm. Mivel viszonylag keskeny a kialakítása, így egy kombinációban akár kettő is választható belőle. Belső kialakításában egy kisebb polc és akasztós rész kaptak helyet.

Színes NINO elemek

A polcos elemek között van egy alacsonyabb és egy magasabb változat. Ezeknél a cappuccino és kék színvilág is nagyobb hangsúlyt kap. A szélesebb változat – a szekrényekhez hasonlóan – 188 cm magas, mélysége a szokványos 40 cm, szélessége pedig 80 cm. A szabad polcok mellett ajtók is találhatók rajta, a nyitott és zárt felületek variálásával válik egészen játékosság a kialakítása.

A kisebb polcos elem csak 144 cm magas, szélessége 45 cm, mélységében azonban nem tér el társaitól, ez is 40 cm. Kisebb szobákba, ahol érdemes egy kicsit megtörni a teret vagy sötétebb helyiségekben, ahol a nem érdemes a teljes falfelüetet eltakarni, kiváló választás.

Iroda az ifjúságnak

A szekrények mellett íróasztal és az íróasztal (vagy ágy) fölé kiegészítő elemként polc is tagjai a családnak.  A kétféle színváltozat ezekben a termékekben is megjelenik.

Az íróasztalnak van ajtós és fiókos része, így aztán a könyveket, írószereket rendszerezve lehet elhelyezni benne. A világoskék szín könnyedebb, míg a chappuccino változat inkább visszafogottabb stílust képvisel.

Szeretnél többet tudni a NINO termékcsaládról? Látogass el weboldalunkra vagy gyere be valamelyik Abra Bútor üzletbe!