Nappali szettek az Abra bútornál - Szeretem a jó árakat!
1476
post-template-default,single,single-post,postid-1476,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nappali szettek az Abra bútornál

Az Abra bútor kínálatában számos olyan bútort találsz, amely kimondottan alkalmas a társasházi lakásokba. A szűkebb terek, a kisebb alapterület sokszor nehezebbé teszi a berendezést, de a nappali szettek is arra fókuszálnak, hogy ha nincs olyan nagy szobád, akkor is tudj divatos, trendi megoldást választani. Nézzük a felhozatalt!

Világos szettek választéka

Ha valóban nem túl nagy a szobád, akkor érdemes a színekkel is játszanod. A fehér köztudottan tágítja a teret, de ha szeretnél egy kis variációt, akkor a CRUNCH neked való! A fehér fadekorból készült szett belül fekete és üveg polcokat találsz benne. Ez egy meglehetősen klasszikus, mégis letisztult és elegáns kombináció.

A LESTER összeállítás még mindig a fekete-fehér kombinációt használja, ebben azonban már több a fekete. Ettől egy kicsit komolyabbá válik az összeállítás. Még nem teljesen sötét a bútor, mert a fehér fiókok derítik az összeállítás. Hasonlóan a CRUCH-hoz, ebben is bőven jut hely könyveknek és persze az elektronikus berendezéseknek is.

Sötétebb irányban

Az OPUS és a GLEN összeállítások nagyon hasonlítanak egymásra: a fehér és a szürke tölgy kombinációjával készültek. A GLEN ráadásul aszimmetriájával extravagáns megjelenést biztosít. Neked tetszik? Ehhez képest az OPUS egy kicsit visszafogottabb, ugyan akkor ez az összeállítás sem teljesen szimmetrikus, viszont ezt egy nagyobb szobába is tudod választani. A polcok és az ajtós szekrény kombinációja elegendő teret kínál arra, hogy mindennek helyet találj.

Vector – a természetes összeállítás

A fali polcból, TV-szekrényből, fali szekrényből és komódból álló összeállítás Neked való, ha imádod a fa hatású termékeket. Ha valódi parketta van lakásodba, akkor VECTOR passzol hozzá leginkább, egészen természetes hatást keltve. A négy részes nappali szett wotan tölgy dekor kivitelben kapható.

Siesta, hogy a szieszta teljes legyen

A SIESTA nappali szett szürke sonoma tölgy és wenge dekor kivitelben kapható. Amitől különleges, az az, hogy beépített LED világítást találsz benne. Így hangulatvilágítást is varázsolhatsz nappalidba. Vitrines és zárt szekrény is található az összeállításba, így az igazán szép dekorációidat ki tudod tenni, hogy más is láthassa, míg amit szeretnél, azt el tudod rejteni.

Melyik tetszik igazán? Melyik passzol az elképzeléseidhez?


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!