Nagy ötletek kis helyen - Szeretem a jó árakat!
1310
post-template-default,single,single-post,postid-1310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nagy ötletek kis helyen

Otthonunk berendezésekor sokszor nem az okoz nagy problémát, hogy kiválasszuk, megrendeljük a bútort, hanem az, hogy a lakásaink méretéből kifolyólag gyakran kompromisszumot kell kötnünk. Hiába tetszik a 8 személyes sarokgarnitúra vagy hiába tartjuk korszakalkotónak a hatalmas, 3 ajtós szekrényt, ha az egyszerűen nem fér el otthonunkban. Ilyenkor bizony le kell mondanunk elképzeléseinkről vagy: új elképzelésekre van szükség. Összegyűjtöttünk néhány megoldást, ami segítségedre lehet, ha valóban kevés helyed van otthon.

Válassz kihúzható ágyat!

Ha nem túl nagy a szobád – legyen az nappali vagy hálószoba – a kihúzható ágy egészen jó megoldás arra, hogy helyet spórolj. Ráadásul nem feltétlenül muszáj mindig visszarendezned, ha a hétköznapokban úgy érzed, hogy nincs rá időd, energiád, tudod, hogy nem érkezik vendég hozzád, akkor nem kell foglalkoznod azzal, hogy összecsukd. Viszont, ha helyre van szükséged, akkor néhány perc alatt már ki is tudod hozni a legjobbat a szobából. A fotelágyak kimondottan egyszemélyes megoldások, a kinyitható kanapék azonban már 2 személy számára is kényelmes fekhelyet kínálnak.

Vagány megoldás a LISA kanapéágy, ami nappaliban és hálószobában egyaránt jól mutat. A kihúzható ágy ifjúsági szobába is klassz megoldás, mert ha gyermeked pizsama partit rendez, biztosan jut hely a barátainak is. A fiatalos DALI kanapé kimondottan jól mutat akár ifjúsági szobában is.

LISA kanapé

Összecsukható asztalok

A társasházi lakások többsége nem arról híres, hogy hatalmas konyhával van felszerelve. Legtöbbször éppen annyi hely van, hogy a család le tudjon ülni enni, de ha vendégsereg érkezik, akkor már nehezebb feladat előtt állunk. Ezt hivatott megoldani egy kihúzható étkező asztal, amelyet ilyenkor akár a nappaliba is bevihetünk. Székek tekintetében pedig az is egészen jó megoldás, hogy ha a tartalékba vásárolt darabok nem olyan minőségűek vagy formájúak, mint az alap készlet, hiszen ezekre csak ritkábban van szükség. Az Abra Bútor étkezőszék kínálatában találsz egyszerűbb és egészen dizájnos változatokat is.

Asztaloknál azt érdemes előre eldöntened, hogy általában hány fő érkezik hozzátok vendégségbe. A KURT asztal például összecsukva 120 cm-es, kibővítve azonban 160 cm, a SANREMO összecsukva azonban ennél kisebb, 90 cm, kibővítve viszont ez is 160 cm. Egy kisebb konyhába szerencsésebb választás, mert alap állapotban kevesebb helyet foglal és sokszor az a 30 cm is számít…

Ülőkék – kiegészítő ülőhelyek

Az Abra Bútor kínálatában a DIXI ülőke az egyik legnépszerűbb és legvagányabb termék. És nem csak azért, mert többféle színben kapható, kerek formájának köszönhetően lendületes hangulatot csempész a nappaliba, hanem azért is, mert kicsi helyen elfér.

DIXI ülőke

Így pontosan arra is jó, hogy ha vendégeid vannak, akkor nem kell a földön ülniük, viszont ha nincs rájuk szükség sarokban, kanapé mellett is elférnek. Az ülőke helyett a most nagyon divatos babzsák is jó választás lehet, amellyel plusz helyet tudsz teremteni otthonodba. De léteznek olyan zsámolyok, amelyeknek levehető a teteje, így pakolni is lehet bele. Kiváló ülőhely, miközben a rendszerezésben is segítségedre lehet.


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!