Leonardo, az alvás mestere - Szeretem a jó árakat!
994
post-template-default,single,single-post,postid-994,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Leonardo, az alvás mestere

Nem kérdés, hogy az alvás az egyik legfontosabb tevékenység az életünkben. Legalább 8 órára van szükségünk és az sem mindegy, hogy milyen feltételeket biztosítunk hozzá. A kialvatlanság koncentrációzavarhoz vezet, egészségünk, közérzetünk, hangulatunk függ tőle.

Így aztán tényleg vannak olyan paraméterek, amelyek nem hagyhatók figyelmen kívül. Fontos a szoba hőmérséklete, fontos a körülöttünk lévő csend, nyugalom, fontos az ágynemű és fontos az ágy, ágyrács és matrac minősége.

…mert nem vagyunk egyformák

Először is amit mindenképpen szem előtt kell tartanunk: nem vagyunk egyformák. Ennek megfelelően az alvási igényünk és szokásunk is eltérő. A testsúly és a magasság két olyan tulajdonságunk, amelyet egy matrac kiválasztásakor figyelembe kell venni. Adottságainkon túl pedig vannak olyan egyedi igények, amelyek szintén befolyásolhatják a választásunkat. Vannak kimondottan keményebb és puhább kiképzésű matracok, vannak egy- és kétszemélyes fekvőhelyek.

NATURA ágyrács

A matracok tekintetében az ABRA Bútornál is elég nagy kínálatból tud választani. A POPULAR, a DIANA, a HERKULES vagy a CLASSIC közül a legtöbben megtalálhatják azt, amely elképzelésüknek és igényüknek megfelel.

HERKULES matrac

Az alváson túl

A matracon túl pedig egyáltalán nem mindegy az sem, hogy milyen a “csomagolás”, vagyis hogy milyen ágykeretet választunk. Ennek a kényelem szempontjából nincs befolyásoló ereje, dizájn szempontjából azonban a legfontosabb! Ha valami igazán különleges és divatos ágyat szeretnél és fontos számodra az elegancia is, akkor a LEONARDO kitűnő választás.

LEONARDO

A 220 cm mélységű és 180 cm széles kárpitos ágykeret fehér vagy fekete textilbőr borítással választható. A belső méretei alapján a 160 x 200 cm-es ágyrács és matrac illeszkedik bele.

Ráadásul ha a látványt imádjuk, akkor az alvással sem lesz gond, ezt biztos!

Annak érdekében, hogy megtaláld a Neked való fekhelyet, látogass el 3 áruházunk bármelyikébe vagy böngéssz weboldalunkon!