LENA a nappaliban - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
929
post-template-default,single,single-post,postid-929,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LENA a nappaliban

Az ABRA Bútornál nagyon sok színes, fiatalos, könnyed bútor található. Azonban vannak olyan lakások, olyan típusú emberek, akik inkább az eleganciát és a rusztikus hangulatért rajonganak. Talán nekik lesz leginkább nyerő a LENA termékcsalád, amellyel akár egy egész nappalit be lehet rendezni.

A természetes hatást keltő, öreg tölgy dekor színű termékcsalád mindegyike fadekor anyagból készült. Ennek köszönhetően a natúr jellegű, fa bútorokat kedvelőknél garantáltan sikert arat. Az elegáns megjelenésen túl azonban a sokszínű elemekkel egészen különböző méretű szobákhoz is optimális.

A termékcsalád két legnagyobb darabja a 2 ajtós szekrény és a vitrines szekrény. Ezek mindegyike 80 cm széles, 194 cm magas, mélységükben van különbség, a szekrény 54 cm, míg a vitrin 37 cm mély.

LENA szekrények

Az egyes elemek ráadásul önállóan is megállják helyüket, a falipolc egy dolgozó- vagy olvasószobában, míg a 2 ajtós, 4 fiókos komód étkezőben és hálószobában is nagyszerű társ lehet.

LENA falipolc

Az étkezővel kombinált nappali is jól berendezhető, hiszen a dohányzóasztal mellett egy étkezőasztal is helyet kapott a szortimentben. A lekerekített sarkú asztal természetesen nagyobbítható kivitelben kapható.

LENA étkezőasztal

A bútorokhoz egyébként nagyszerűen passzolnak az üveg lakáskiegészítők, így a dohányzóasztal kedvelt dekorációja lehet a BASIC teamécsestartó, a gömb gyertyatartó vagy a BASIC üveg váza.

A LENA bútorcsalád elemjegyzékét itt tudod letölteni.