Lakásújratervezés - Szeretem a jó árakat!
1072
post-template-default,single,single-post,postid-1072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lakásújratervezés

Az új év mindig új fogadalmakat is hoz magával. Ilyekor sokkal nyitottabbak vagyunk a változásra, változtatásra, sőt, kimondottan igényünk van a megújulásra. Az új esztendő új lehetőségekkel, reményekkel és lendülettel tölt fel bennünket – általában. Ez vonatkozik az életmódunkra, munkához való hozzáállásunkra, családi kapcsolatainkra, barátokkal való viszonyainkra. Hát miért ne vonatkozhatna otthonunkra is?

Ünnepi hangulat az új évben

Decemberben talán még az is egy kicsit karácsonyi hangulatba öltözteti a lakását, aki egyébként nem szokott szezonálisan dekorálni vagy nem annyira fontos neki, hogy évszakokhoz, ünnepekhez kötve kiegészítőket vásároljon. A karácsony mindig egy kicsit más: ha nem is viszed túlzásba, akkor is több gyertya, néhány izzósor biztosan kerül a lakásodba.

 

De ne feledd, ezt az új évre is megmentheted!

Nem, nem arra gondolok, hogy még márciusban is girlandok vegyek körül, hanem arra, hogy a gyertyákból vagy fehér színű fényfüzérekből nyugodtan hagyhatsz elő. Hogy miért? Mert a karácsony elmúltával még nem lesz tavasz… két hónapunk bőven marad a télből és a plusz fények, a meleg, otthonos hangulat segít átvészelni ezt az időszakot. Ugyan úgy használhatod a fahéj, szegfűszeg, ánizs illatokat, ízeket.

Egy adag mézeskalácsot januárban is süthetsz, legfeljebb a dekoráción kell módosítanod. Forró teára, csokira és forraltborra pedig ugyan úgy van szükségünk, ahogy az ünnepek előtt is. Úgyhogy a nagy megújulásban pár dolgot meghagyhatsz annak érdekében, hogy a hétköznapjaidban is maradjon egy kis “ünnep”.

Rend lesz mindenhol!

Az újévi fogadalmak között szerintem nagyon sokszor szerepel az, hogy jövőre nagyobb rend fog körülvenni. Vagy éppen az, hogy a karácsonyi tisztaságot, rendezettséget sokáig megtartjuk.

SIMPLE szivárvány dohányzóasztal

Ez azonban egyáltalán nem lehetetlen! Ha kitalálsz egy jó szisztémát, egy jó rendezési módszert, akkor a rendet könnyen és hosszútávon fenn tudod tartani. Gyermekszoba rendezési tippekről már írtunk korábban, ha van kedved, akkor meríts belőle, hiszen nem csak a gyermekek szobáját érintheti a rendezettlenség!

TRICKY bútorcsalád

Új év, új bútor

Sokan ilyenkor döntik el, hogy a következő évben belevágnak egy felújításba vagy “csak” egy tisztasági festésbe. Mivel a szabadságaink ilyenkor még “érintetlenek”, viszonylag jól gazdálkodhatunk az idővel is. A felújítás azonban, sőt még néha egy festés is, változásokat hozhat magával: könnyebben megválunk régi bútordaraboktól, könnyebben döntünk egy új mellett.

VERA nappali

Ha Te is ilyesmiben gondolkodsz, akkor ebben a cikkben jó ötleteket találsz arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod kiválasztani a megfelelő bútort a nappaliba. De ha nem teljes bútorváltáson gondolkodsz, csak felszabadul egy sarok vagy egy kisebb terület, akkor a fotelek, komódok közötti válogatás is segítségedre lehet.

LENA nappali bútorcsalád

Böngéssz, tervezz, nézelődj, hogy ne csak a lelked, vágyaid kapjanak lendületet, hanem a lakásod is részesülhessen a megújulás öröméből!

 

Boldog, sikeres új évet és tartalmas “újratervezést” kíván Neked az Abra Bútor csapata!