Különleges hálószobák - Szeretem a jó árakat!
1228
post-template-default,single,single-post,postid-1228,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Különleges hálószobák

Alvással töltjük napunk egyharmadát. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezet vesz minket körül, milyen az ágyunk, a matrac benne, milyen párnát választunk és milyen az ágynemű. Már korábban is írtunk arról, hogy mire érdemes figyelni, amikor ágyat választunk. Vannak azonban olyan lakások, ahol a hálószobát nem úgy alkották meg, hogy a praktikum legyen a legfontosabb. Mivel hálószobákról van szó, én azt mondom: álmodozni szabad!

Hálószobai luxus

Vannak helyek a nagyvilágban, ahol a hálószoba túlmutat a mi elképzeléseinken. Félreértés ne essék, általában ágy és éjjeli szekrény van, sőt, olykor egy nagyobb szekrény is helyet kap, akár tükörrel. Emellett azonban a berendezés része számos olyan dolog, amelyet elképzelni is alig tudunk. A távoli Dominica szigetén található a Secret Bay, vagyis a “Titkos öböl”. Ez a sziget a Karib térségben található, de a Dominikai Köztársaságtól azért távol. Csak nevében hasonlók. A Karib szigetek térségében egyébként évről-évre hatalmas kihívást jelentenek a természeti katasztrófák. Több szigeten is az épületek olykor megsemmisülnek, ezért újak épülnek egyre nagyobb vonzerővel és luxussal. Szóval szoba tengerparti kilátással és medencével… Ki ne fogadná el?

 

Forrás. caribjournal.com

 

Függő hálószoba

Az álmok nem csak a tenger mellett, hanem a hegyekben is szépek lehetnek. Vagy inkább ijesztő? Ausztráliában található egy sziklaszirten függő otthon, amelyet felülről lehet megközelíteni, az egyes lakásrészek egymás alatt helyezkednek el. Az ötemeletes alkotásból garantáltan biztosított a zseniális kilátás az óceánra. Ez hogy tetszik?

Forrás: impressmagazin.hu

 

És még egy kis adalék

De az extremitásnak nincs határa. Az OGE Group tervezőiroda igen híres a merész ötleteiről. Ha éppen a hajókért rajongsz, akkor az ágyad függőhídon való megközelítése is valósággá válhat, még akkor is, ha nincs külön jachtod, csupán a hálószobádban vagy. De egy hatalmas fészek is lehet a fekhelyed, elég valószínű, hogy gyerekeknek ez tetszene. És hogy biztosan “kikelj” az ágyból egy óriási lámpa melegére is számíthatsz. Tényleg nincs határa a fantáziának.

 

Forrás: https://www.oge-group.com/

 

Akárhonnan is nézzük, zseniálisak ezek a megoldások. Gondolom, abban mindannyian egyetértünk, hogy bármelyiken szívesen megnéznénk vagy kipróbálnánk. Sőt, akár még azt is el lehetne képzelni, hogy egy-két hétig valamelyik ágyban térnénk nyugovóra ezek közül. Szépek, lenyűgözők, de mégiscsak legjobb visszatérni saját hálószobánkba, amelyben a saját magunk számára kiválasztott berendezések, a jó puha ágynemű és a család vár bennünket.

Ha van kedved, nézz körbe az Abra Bútor kínálatában, hátha találsz olyan berendezést vagy kiegészítőt, amellyel a Karib térséget azért nem, de az otthonosságot és a kényelmet könnyen megvalósíthatod magad körül.


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalra!