Könyvek fókuszban a DOMINO könyvespolccal - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
819
post-template-default,single,single-post,postid-819,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Könyvek fókuszban a DOMINO könyvespolccal

Imádok olvasni, lényegében falom a könyveket. Főleg a nyári időszakban, szabadság alatt, akár hármat is el tudok pusztítani egy hét alatt. Ezzel nem is volna gond, viszont ha elolvasok egy könyvet, attól egyszerűen nem tudok megválni. Az esetek többségében ráadásul sikerül is jó könyveket választanom, így azok aztán nagyon fontos helyet foglalnak el a szívemben… és ezáltal a nappalimban is.

 

Ami egy darabig jó móka, de mindig eljön az a pont, hogy hová tegyem az új könyveket? Erre a dilemmára nagyszerű megoldást kínál a DOMINO könyvespolc. Hogy miért?

Először is nagyon dizájnos a polcok különböző méretű kialakítása. A dizájn mellett ez praktikus is, hiszen valljuk be a könyvek manapság nem igazán szabványméretűek. Külön előny, hogy az alsó részen van hely nagyobb albumoknak, akár lexikonoknak is (már amennyire manapság még vannak lexikonok…) És ami a legjobb benne, hogy fektetve és állítva is lehet használni. Így ha egy esetleges szobaátrendezésre kerül sor, akkor fektetve akár „új” bútorként, mint térelválasztó elem is megállja a helyét.

Natúr színének köszönhetően pedig egy már kialakított nappalihoz is jól illeszkedik. Kedvcsinálónak néhány kép a nagyvilág polcaiból. A kreativitásnak csak a tér szabhat határt. A könyvek azonban biztosan jó helyen vannak!

 

Visszatérve a DOMINO-hoz: az adatlapját itt tudod megnézni, 18.990 Ft-ért a Tiéd lehet és már rendezheted is könyveidet.

 

Ne felejts el követni bennünket a Facebook-on, ahol mindig megtalálod aktuális újdonságainkat!

 

Tags:
, ,