Komód - sok fiók, sok titok - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
952
post-template-default,single,single-post,postid-952,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Komód – sok fiók, sok titok

Komódok… ma már szinte elképzelhetetlen egy lakás nélkülük. Hatalmas sikernek örvendenek, ez egyáltalán nem kérdés. De vajon hogyan lett belőlük sikerbútordarab? Talán az egyik legfontosabb oka, hogy sokoldalúak, stílusban és elrendezésben egyaránt.

Így tehát a lakásnak számos pontján el lehet képzelni őket. Sőt, nem csak az otthonunk, hanem akár irodánk, munkahelyünk praktikus kiegészítői is lehetnek.

Illusztráció

Játék a magassággal

No, de ássunk egy kicsit a mélyére: hol tudjuk a komódot hasznosítani. Először is egy szekrénysor végén vagy a szekrénysor monotóniáját megtörve kiváló elem. Teteje könyvespolcként és virágtartóként is funkcionálhat. Így máris kedvünkre variálhatjuk vele a nappalit.

Térelválasztás

Bárhová is szánjuk, akár térelválasztó elemként is berendezhetjük vele a szobánkat. Kisebb rész, például egy ágy vagy egy zegzugos olvasósarok is elkülöníthető a segítségével. Nagy előnye, hogy alacsony, mert a fénynek nem állja útját, mégis egy nagyobb teret szeparáltabbá, otthonosabbá varázsolhatunk vele.

ARTI/IDEA komód

Előszoba éke

Igen, végülis egy nagyobb előszobába is választhatunk komódot, hiszen a sapkák, sálak, kesztyűk rendszerezésére és rendbentartására a sokfiókos vagy az ajtós változat egyaránt alkalmas. Megintcsak előny, hogy tetejére pakolhatunk – ez esetben táskát, kisebb esernyőt, esetleg kulcstartó edényt is.

STEP ONE komód

Üzletbe, irodába, műhelybe

Irodáink is személyesebbé tehetők, ha hagyományos polcrendszer helyett egy komód mellett döntünk. Ennek akkor van jelentőssége, hogy ha olyan irodáról álmodunk, amely kicsit otthon is számunkra. Szintén egy sokfiókos változat kiválóan alkalmas arra, hogy rendezzük az iratokat, apróbb kellékeket. A sok fiók sok titkot is rejthet, így valóban egy hagyományos irodajelleget át tudunk fordítani valami egészen más hangulatba.

Az Abra Bútornál hihetetlen színes választék – forma és elrendezés vár rád! Nézz körül a weben vagy gyere be 3 üzletünk bármelyikébe!

COLORADO

Nekem a sokfiókos változat jön be és térelválasztóként szeretem használni. Emellett nagyon bejött gyerekszobába is, a szanaszét heverő tárgyak rendszerezésére. Te hová tennéd álmaid komódját?