Kis hely, nagy szekrény - Szeretem a jó árakat!
896
post-template-default,single,single-post,postid-896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kis hely, nagy szekrény

A nagy szekrények közös tulajdonsága, hogy amikor megvásároljuk, akkor azt gondoljuk, oh, hát ebben még bőven van hely, pár héttel később azonban az egészet “belakjuk”. Így abban biztosan egyetértünk, hogy szekrényből sosem elég. A választás azonba nem olyan egyszerű…

A szekrényvásárlást befolyásoló első tényező, hogy nappaliba, hálószobába vagy éppen gyermekszobába szeretnénk azt venni. A második legkomolyabb kérdés, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. Hiszen ezek a paraméterek nagymértékben befolyásolják a választást.

Az ARTI tolóajtós szekrényeket úgy tervezték, hogy akinek kisebb helye van, az is nyugodtan választhasson egy nagyobb tárolóhelyet. A tolóajtó ugyanis megkönnyíti az elhelyezést, ráadásul számos látványos funkcióval is bír. Először is az ARTI termékcsalád fehér színben kapható, ami már eleve könnyedebb megjelenést, eleganciát eredményez. A hatalmas felületű ajtók pedig tükrösek, amelyek egyértelműen tágítják a teret.

A termékcsalád méretezése is sokrétű, mert 180 x 215 x 60 cm, 250 x 215 x 63 cm, és 220 x 215 x 63 cm méretekben is kapható. Az egyes méretek között a kialakításban is van egy kis különbség. A legkisebb, 180-as darab 2 ajtóval és csak tükrös fronttal rendelkezik. A közepesnek két ajtaja van, viszont a tükörfelületet fehér betéttel kombinálták. A legnagyobb ARTI-nak fiók található az alsó részén, illetve 3 részes tolóajtóval szerelték fel. Két dolog azonban közös bennük: elegánsak és mindegyiken van LED világítás, amely amellett, hogy félhomályban, sötétben praktikus, szintén a tér optikai növelését segíti.

Ha pedig a kialakítással megbarátkoztál, de fehér bútorokat el sem tudnál képzelni, akkor van egy jó hírünk: a termék ugyan ezekkel a paraméterekkel, fekete színben is kapható.

Tájékozódj weboldalunkon vagy gyere be üzleteink valamelyikébe!