Kicsi konyha, nagy társaság - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
842
post-template-default,single,single-post,postid-842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kicsi konyha, nagy társaság

Ismerős az érzés, hogy vendégeket hívnál? Még főzni is van kedved, de jön a nagy kérdés: hol férnek el? Hogy terítsek meg? Hiába van klassz étkészletem, színben harmonizáló szalvétáim és kiegészítőim, ha nem mutathatom meg senkinek. Hiszen hogyan is lehetne nagy társaságot hívni egy olyan asztalhoz, aminél max. 3 fő fér el?

Sehogy. Viszont léteznek összecsukható asztalok, amelyek nagyszerűen bővíthetők. Ilyen a BORYS is, amelynek méretét többféle módon is lehet variálni. Ha akarjuk, akkor 2 személyes – így igen kicsi konyhában sem foglal nagy helyet, de ha úgy akarjuk, akkor 6 vagy 10 fős változatra is bővíthető.

További előnye pedig hogy akár világos, akár sötét színek dominálnak a konyhádban, megtalálhatod az éppen Neked valót. A „wenge dekor” kivitel csokoládészínével az elegáns harmóniát, míg a „sonoma tölgy” a klasszikus eleganciát testesíti meg otthonodban.

Az asztalválasztási lehetőségek tárháza széles, sokan, sokféle fortéllyal oldják meg. Íme néhány ötlet a lehetőségek közül.

Te hogyan dekorálnád a saját asztalodat? Minimál?

A kép illusztráció

Szolid?

A kép illusztráció

Vagy minden, ami ráfér?

A kép illusztráció

Egy a lényeg: innentől kezdve az már nem kérdés, hogy a tányérok hol kapjanak helyet. Ha pedig az étkészletnek is híján vagy, egy „kezdő szettel”, amelyben 6 db teáskanál, kés, evőkanál és villa található, már meg is tudod oldani a problémát.

Az asztal 49.900 Ft-ért vásárolható meg, adatlapját itt tudod megnézni!

Tags:
, ,