Ki a szabadba! - Szeretem a jó árakat!
1268
post-template-default,single,single-post,postid-1268,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ki a szabadba!

Egy hosszas munkanap után nincs is jobb annál, mint ha van egy kis szabad időnk, és kicsit lazíthatunk. Hamarosan közeledik a fürdőruhaszezon, így aztán sokunknak a fogyókúra és a sport is előtérbe kerül. Ennek nagy előnye, hogy ebben az időszakban képesek és hajlandók vagyunk annyit mozogni, amennyit egyébként az év minden napján kellene.

 

Sportcentrumok sorából válogathatunk, alakformáló tornától kezdve az egészen megterhelő erősítő gyakorlatokkal telt edzésekig bárhová elmehetünk. De ha inkább a családdal szeretnénk időt együtt tölteni vagy nincs kedvünk kimozdulni, akkor is számos lehetőséget választhatunk.

Gyors kikapcs munka után

Ha csak kevés időnk van, akkor is megérdemeljük a kikapcsolódást. 20 perc “semmittevés” akkor is jár, ha valójában azt gondoljuk, hogy nincs rá időnk. 20 olyan perc, amely vagy csak rólunk szól vagy esetleg a családot is bevonjuk. Lemehetünk a közelben lévő parkba, kiülhetünk egy közelben lévő padra. A lényeg, hogy ebben az intervallumban ne arra gondoljunk, hogy mi nincs készen, milyen feladatok várnak még ránk, voltunk-e boltban vagy sem. Ez a 20 perc szóljon arról, hogy milyen klassz az idő vagy milyen klassz a környezetünk. Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van kertünk, akkor nem is kell messze mennünk. Amire mindenképpen szükség lehet: egy pohár hűsítő limonádé vagy egy klassz délutáni kávé.

Aktívan a szabadban

Ha nem ücsörögni vagy pihenni szeretnénk a délutáni magunkra szánt 20 percben, akkor egy kicsit aktívabbak is lehetünk: kocogás, gyors séta, rollerezés, kerékpározás vagy akár tollaslabdázás. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy a családot vagy barátokat is be tudjuk vonni. Így aztán a mozgást és a beszélgetést is össze tudjuk kötni.

A takaró a szabadban igazán hasznos lehet, akár egy pikniknél, akár egy kicsit hűvösebb estén…

Hosszú esték a kertben

Előfordulhat, hogy munka után nincs kapacitásunk arra, hogy 20 percet aktív kikapcsolódásra szánjunk. Ez esetben ha van kertünk, az megmenthet minket. Az időjárás már kedvez nekünk ahhoz, hogy az esti tévézés helyett a kertben töltsünk fél vagy egy órát. Egy jó tea és egy könyv vagy egy pótolhatatlan beszélgetőpartner garantáltan segítenek abban, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból és minden nap – ha csak néhány percre is – ünnepet varázsoljunk magunk körül. A hangulatot lampionokkal, gyertyával is fel tudjuk dobni, így aztán nem kérdés, hogy egy kicsit úgy érezhetjük magunkat, mintha nyaralnánk. Ha pedig hűvösebb az este, akkor a jól bevált polártakarók is előkerülhetnek.

Kiegészítők az ABRA Bútornál

Neked melyik kikapcsolódási forma a kedvenced? És megengeded magadnak, hogy hétköznap is pihenj legalább 20 percet? Próbáld ki valamelyiket!


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!