Kanapé - a nappali központja - Szeretem a jó árakat!
855
post-template-default,single,single-post,postid-855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kanapé – a nappali központja

Lényegében majdnem minden nappalit egy kanapé ural. Általában központi helyre kerül és nagyon fontos szerepet tölt be: az az a hely, ahol pihensz, beszélgetsz, nassolsz, tévézel vagy éppen az az általános alvóhelyed is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy jól válassz, olyan kanapéd legyen, amelyet évekig szívesen elviselsz és még örömödet is leled benne.

Illusztráció

 

Mire is figyelj a választásnál?

Először is nagyon fontos, hogy lemérd, hogy pontosan mennyi hely áll rendelkezésre. Ugyanis hiába szeretsz bele egy kanapéba, ha az nem fér el a nappalidban. Vagy épp ellenkezőleg: túl kicsi és szinte elveszik a térben.

Illusztráció

Ha a méretről már döntöttél, akkor a következő lépés, hogy azon gondolkodj, hogy fogsz-e rajta aludni, vagy számítasz-e arra, hogy vendégeid számára fekhelyként is szolgáljon? Mert ha igen, akkor mindenképpen abból a felhozatalból kell választani, ami alkalmas erre. Akkor is kérdéses lehet még az, hogy rendszeres vagy ideiglenes fekvőhelyül szolgál.

TUTTI – Abra butor

Ha nagy hely áll rendelkezésedre, akkor választhatsz a sarokgarnitúrák közül, amelyek hihetetlenül otthonossá tudják varázsolni a teret. Ez esetben a szoba berendezése mérvadó, mert vásárláskor el kell döntened, hogy úgynevezett „balos” vagy „jobbos” kanapéra van szükséged. A „kanyarodó” rész helyzete ugyanis nem variálható később tetszőlegesen.

Illusztráció

Mindezzel megvagy? Még akkor is marad néhány kérdés: háttámla magassága. Aki magas, kevésbé tartja kényelmesnek az alacsony támlájú modelleket. Ők inkább a robosztusabb háttámlát preferálják, de választhatnak olyan megoldást is, amelynek pont ilyen esetre, van kialakított fejtámlája. Így az alacsonyabbak és a magasabbak is megtalálják kedvenc helyüket.

Illusztráció

Végül pedig a legfontosabb: a szín! Ha most alakítod ki nappalidat, akkor álmodhatsz nagyot. Azonban ha van már bútorod, szőnyeged, akkor nem olyan egyszerű a döntés. Abban azonban biztos lehetsz, hogy az abrabutor.hu nagyon nagy választék áll rendelkezésedre.

Követsz már bennünket a Facebook-on?