Irány a kert - Szeretem a jó árakat!
1204
post-template-default,single,single-post,postid-1204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Irány a kert

Végre eljött a tavasz, nyakunkon a nyár, ideje a kertet is  berendezni. Jó hír, hogy az Abra Bútor kínálatában idén már kerti bútorokat is találsz. Ha nincs kerted csak teraszod, akkor is érdemes körbenézned, mert biztosan találsz olyan terméket, amely feldobja a kint töltött időt.

Asztalok, praktikák a kertben

Ha kevés a helyed, akkor egy klassz kültéri dohányzóasztal is megoldás lehet egy teraszon. Ha viszont tényleg van terület, amelyet be tudsz rendezni, akkor jó választás lehet az AB ELIS asztal, amely fehér és cappucino színekben egyaránt kapható.

Az asztal legnagyobb előnye, hogy könnyen rendezhető, könnyen tárolható. Ha esetleg nagyobb társaságra is számítasz, akár kettőt is vehetsz belőle, így 10 fő felett is kényelmesen elfértek. Az asztalokhoz természetesen anyagban, formában és színben passzoló székek is választhatók.

A székek darabra kaphatók, így variálhatsz abban is, hogy mennyire van szükséged. A székek egyébként rakásolhatók, így a téli időszakban kisebb helyen is tudod tárolni.

Egy teljes szett a kertbe

Ha nem a hagyományos asztal-szék párosítás jön be Neked, akkor választhatsz klassz pihenősarkot is. Az AB GEORGIA termékcsalád egy kisebb asztalból, két fotelből és egy kétszemélyes ülőkéből áll. A fotelekhez párna is jár, és ha még választasz hozzá színes Sweet polártakarót, akkor a hűvösebb időjárásban is kényelmesen be tudsz vackolni.

AB Georgia

Dekorációk, kerti hangulat

Ha a bútorok már készen állnak, az időjárás is kegyes hozzánk, akkor már csak néhány klassz kiegészítőre van szükséged ahhoz, hogy kerted vagy teraszod is otthonos, kényelmes és igazán szerethető legyen. Először is nem győzzük hangsúlyozni, hogy a gyertyák minden helyen, minden időpontban a legpraktikusabb kiegészítők. Melegséget, otthonos hangulatot teremtenek és egészen egyszerűen variálhatók.

Teraszon is jó választás lehet üveg váza, amelyet vagy friss vágott virággal vagy tavaszi hangulatú dekorációs kellékekkel tudsz színessé varázsolni. Ha pedig még színre van szükséged, akkor ne feledkezz meg a párnákról, amelyek nem csak feldobják, hanem kényelmessé is teszik a környezetet és egy jó terítővel is csodákra lehetsz képes.

Már kitaláltad, hogy idén mivel újítasz be, hogy a szabadban töltött idő is kényelmes és kellemes legyen?

 


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu web