Hófehér COLORADO - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
880
post-template-default,single,single-post,postid-880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hófehér COLORADO

El tudnál képzelni egy hófehér nappalit? Én bizony igen! Bár emlékszem, mikor fehér bútoron törtem a fejem, akkor egyik ismerősöm egészen meglepődött: nem félsz, hogy unalmas lesz színek nélkül? Sőt, amikor hozzátettem, hogy a bútoron túl az étkészlet, az étkezőasztal és a székek is hófehérek lesznek, egészen elhűlt: tányérok minta nélkül? Hát persze! Hogy miért?

Illusztráció

A legegyszerűbb válasz az, hogy a fehér mellett könnyedén és nagyszerűen lehet dekorálni BÁRMIVEL! A fehér bútor mellé választhatsz merész szőnyeget, szokatlan színű parkettát, de még a tapéta színével is játszhatsz. A fehér tágítja a teret és minden körülmények között eleganciát sugároz.

Illusztráció

Unalmas?
Egyáltalán nem! Épp kék korszakod van? Hát a vitrinekbe válassz kék tárgyakat, a polcokra tegyél kék mécsestartót, az asztalon kék futó legyen. Egészen egyszerűen és nem nagy költséggel máris görög hangulatú nappalit varázsoltál.

Meguntad? Hát válts pirosra: ami eddig kék volt, az most legyen piros. A görög hangulatnak nyomavész, helyette egy kicsit bohókás, mégis elegáns stílus veszi át az uralmat.

Ha pedig a könnyedebb színeket kedveled, akkor a föld színeivel tudsz egy egészen elegáns hangulatot teremteni. Ami pedig a legjobb benne, hogy szezononként vagy éppen az évszakok változásával Te is megújíthatod nappalidat úgy, hogy közben az alap berendezésen mit sem változtatsz.

Illusztráció

A fehér tehát sokszínűséget, variálhatóságot kínál Neked. Tetszik az ötlet? A COLORADO bútorcsaládot pontosan ezért alkották meg! Variálj kedved szerint és válogass az igencsak bőséges kínálatból. Mivel komódból, vitrinből, szekrényekből, TV-s szekrényekből és polcból is többféle méretválaszték áll rendelkezésedre, így egy kisebb vagy akár egy nagyobb alapterületű nappalit is nagyszerűen be tudsz rendezni.

COLORADO komódok:
2 ajtós 4 fiókos
4 fiókos

COLORADO gardróbszekrény:
4 ajtós
1 ajtós, két fiókos

COLORADO vitrin:
2 ajtós vitrin
3 ajtós vitrin

COLORADO TV szekrény:
2 ajtós

Ha pedig nehezen döntesz, akkor menj be személyesen áruházainkba, mert kollégáink is segítenek a választásban.

Követsz már bennünket a Facebook-on?