Fotelek reneszánsza - Szeretem a jó árakat!
1040
post-template-default,single,single-post,postid-1040,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Fotelek reneszánsza

Gyermekkorunkban egy lakást el sem lehetett volna képzelni fotel nélkül. Általában a nappaliban a fő helyen állt, ahonnan az egész szobát jól belehetett látni. Később pedig kiegészítésképpen kimondotta divatosak lettek a hintaszékek. Aztán valahogy – főleg a helyhiány miatt – kicsit háttérbe szorultak a nappalikban.

Ennek azonban vége, sőt, szerintem funkciójuk kiteljesedett, így bátran mondhatjuk, hogy a fotelek reneszánszukat élik.

Változás útján…

Nem csak megjelenésük, hanem funkciójuk is változott. Ma már egyre gyakoribb, hogy egy elegáns rendelőbe, várótermekben, fogadóterekben vagy akár szolgáltatóknál székek helyett fotelekben várakozhatunk. Mivel sokan az irodaberendezések kiválasztásakor is próbálnak arra törekedni, hogy otthonos közeget teremtsenek, így ott is gyakran nagy szerepet kap egy-egy modern, akár színes fotel.

SIGI fotel

Az irodán túl azonban a nappaliban is hasznos bútordarab lehet. Az egészen egyszerű megoldásoktól kezdve a masszázsfunkciókkal ellátott változatokig sokféle a kínálat. Helytől, igénytől és persze pénztárcától függ a választás.

KAYLA fotel

Hogy miért is érdemes fotelt választani? Mert azon túl, hogy látványos, otthonos hatást kelt, kimondottan kényelmes megoldás tévézéshez és olvasáshoz egyaránt. Hála a kiegészítők piacának már számos olyan felszerelést találunk, amely még kényelmesebbé is teszi számunkra a fotelben ücsörgés perceit. Tudunk kartámlára illeszthető “zsebeket” vásárolni, amelyben az újságok, távirányítók folyamatosan kézközelben maradnak.

PICCOLO fotel

Sok modell fejtámlával, lábtartóval vagy megnagyobbított karfával is rendelhető. És vannak olyan változatok is, amelyeken kimondottan egyszerű huzatot váltani, így a szoba színvilága is tetszés szerint variálható.

LIZBONA fotel

Egy kicsit nagyobb méretű fotelba nagyszerűen be tudjuk vackolni magunkat, így a kézközelben lévő eszközökön kívül csak egy puha takaróra van szükségünk és máris indulhat a kikapcsolódás. Ha viszont mégsem a klasszikus pihenést választod, akkor is öledben a számítógéppel akár dolgozhatsz is. A bevackolásról akkor sem kell lemondanod!

Szóval fotelra fel: az egyik kedvenc bútordaraboddá válhat, ha igazán jól választasz!