Fotelek a kényelemért - Szeretem a jó árakat!
1515
post-template-default,single,single-post,postid-1515,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Fotelek a kényelemért

A karácsonyi időszakban talán arra is van időnk, hogy egy kicsit pihenjünk. Ilyenkor jó tévézni, olvasni vagy csak együtt lenni a családdal. Fontos, hogy kényelmes és szerethető helyünk legyen a nappaliban, hogy a kikapcsolódás ne csak tartalmas, hanem kényelmes is legyen. Egy klassz fotel aranyat ér! De mire is érdemes figyelned, ha új bútordarabot szeretnél beszerezni. Kínálatunkban többféle színből és formából választhatsz, nézzük a lehetőségeket!

Elegancia és könnyed megjelenés

A Tomas fotel egyszerű, könnyed, így nem tölti be a teret. Jó választás, ha kevés helyed van, de mégis szeretnél egy olyan karosszéket, amelybe kényelmesen be tudod vackolni magad. A bézs színű kárpit és a gesztenye színű tömör fa karfa elegánssá teszi a bútort és igen sokféle színvilághoz passzol. Még egy irodába is jól mutat, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat.

TOMAS

 

A SORENTO fotel könnyed, fiatalos és dizájnos. A gombok feldobják, a fa lábak pedig átláthatóvá teszik, így szintén olyan szobában is jól mutat, ahol nincs olyan sok szabad hely. Világos színe miatt gyerekszobába, ifjúsági szobába is jól mutat.

SORENTO fotel

 

A LORD fantázianevet viselő fotel kétféle szürke színösszeállításával nagyon szerethető, hiszen kényelmes, a fém lábaknak köszönhetően pedig meglehetősen dizájnos darab. Mivel az ülőfelület egészen széles, így a házi kedvenced is melléd fér. Így az ünnep neki is ünneppé válhat!

LORD fotel

Kényelem mindenek felett

A KAYLA modell az egyik legnépszerűbb termék. Nem csak azért, mert fiatalos, hanem azért is, mert a vásárlók szerint is meglehetősen kényelmes. Ha pedig tényleg maximumra szeretnél törekedni, akkor a fotel mellé a lábtartót is megvásárolhatod. A kényelem így lesz teljes. A lábtartó egyébként nem csak azért jó, mert tökéletessé teszi a pihenés élményét, hanem azért is, mert plusz ülőkeként is funkcionálhat. Így ha vendégek érkeznek, akkor lesz egy extra hely. amelyet fel tudsz kínálni.

KAYLA fotel és lábtartó

Egy kényelmes fotel vagy kanapé, egy-két jó könyv vagy film, egy klassz társaság, forrócsoki, kávé, tea. Mi kell még szerinted a teljes kényelemhez?


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!