Elindult a honlapunk! - Szeretem a jó árakat!
643
post-template-default,single,single-post,postid-643,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Elindult a honlapunk!

Immár nem csak itt a blogon, de honlapunkon is megismerkedhettek termékeinkkel, melyet a www.abrabutor.hu címen érhettek el. A főoldalon végig tekerve egy helyen elérhettek minden fontosabb funkciót, és láthatjátok aktuális akcióinkat is.

A kiválasztott termékkategóriában minden fontos szempont alapján tudtok keresni, hogy megtaláljátok a számotokra tökéletes modellt. Ezzel a webfunkcióval színre, méretre, márkára és árra egyaránt szűkíthetitek a keresést minden kategóriában.

Aktuális prospektusunkat itt is át tudjátok lapozni, és értesülhettek legújabb híreinkről, jelenleg például a június 20-áig érvényben lévő áruhitel akciónkról.

Ha pedig megtetszett áruházunk filozófiája és épp álláskeresésben vagy, érdemes benézni a karrier menüpont alá, hátha éppen téged keresünk!
Reméljük, az új honlap és leginkább a részletes kereső segítségetekre lesz abban, hogy megtaláljátok nálunk a hozzátok leginkább passzoló bútort, vagy kiegészítőt.

Mert szeretem a jó árakat! Az Abra bútor egy friss fiatalos bútor áruház, mely minőséget kínál elérhető áron, kövess minket Facebookon is, hogy ne maradj le legújabb akcióinkról. Ha vásároltál nálunk használd az #abrabutor hashtaget, hogy mi is láthassuk, hogyan fest legújabb szerzeményed az otthonodban!