Egy univerzális sarokkanapé - Szeretem a jó árakat!
777
post-template-default,single,single-post,postid-777,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Egy univerzális sarokkanapé

Ebben a bejegyzésben egy nagyon sokoldalú, praktikus és impozáns bútort szeretnénk Neked bemutatni, ami könnyedén nappalid éke lehet 🙂

A szürke Limone sarokkanapé design, kényelem és praktikum terén is fantasztikus darab, ráadásul hihetetlenül kedvező áron lehet a Tiéd!

A jobbos kialakítású, U-alakú kanapé minden stílusú otthonba tökéletesen illik, tévézésre, olvasgatásra, baráti beszélgetésekre és akár alvásra is tökéletes, ugyanis ágyfunkcióval is rendelkezik, és ágyneműdet beépített ágyneműtartóban tárolhatod.

Az átlagosnál nagyobb beülési mélység pedig hihetetlenül kényelmessé teszi a kanapét. Impozáns mérete (338 x 200 cm, 87 cm magassággal) miatt akár az egész család vagy egy baráti társaság is birtokba veheti az esti filmezés erejéig 🙂

Fekvőfelületének 160 x 200 cm-es mérete két ember számára is tökéletes, 83 cm-es magasságával pedig impozáns látványt nyújt a szobában.

Öt hátpárnát is kapsz hozzá a teljes kényelemért, és természetesen ezt kedvedre bővítheted, mindenféle stílusban.

Ugyanis a modern megjelenésű, steppelt szövet borítású szürke kanapé színe és letisztult formavilága révén minden lakberendezési stílushoz passzol.

Összegyűjtöttünk Neked néhány inspiráló képet a Pinterestről, amelyeken hasonló kanapékat láthatsz, különféle stílusú enteriőrökben.

Bármilyen stílusban rendezed be otthonodat, a Limone sarokkanapéval nem lőhetsz mellé 🙂 A bútort 209.900 forintért szerezheted be áruházainkban.