Dixi ülőke - mindenkinek jut hely - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
893
post-template-default,single,single-post,postid-893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dixi ülőke – mindenkinek jut hely

Aki nem éppen egy palotában lakik, pontosan tudja, hogy a lakásban minden egyes négyzetcentiméter érték. Variálunk, pakolunk, újítunk, csak hogy minél több helyünk legyen. A kisebb lakásokban általában pont annyi ülőhely van, amennyi a családnak feltétlenül szükséges. Vendégek azonban gyakran jönnek.És ilyenkor jön a kérdés, hogy ki hova üljön? Legegyszerűbb az volna, ha lenne egy láthatatlan kanapé, ami csak ilyenkor válik láthatóvá. A valóság azonban ennyire nem egyszerű. Ha bővíteni kell az ülőhelyek számát, akkor van néhány lehetőség, amelyek közül választhatunk.

A kép illusztráció

A legkézenfekvőbb, hogy akinek nem jut hely, az üljön a földre. Bizonyos körben ez nem is hangzik rosszul, de valljuk be vannak olyan vendégeink, akiket azért nem szívesen küldenénk oda. Nos, nekik jó megoldás lehet a manapság igen népszerű ülőzsák fotel. Fiatalos, színes, divatos. Viszont ha épp nincs rá szükség, akkor viszonylag nagy helyet igényel.

Ezért alternatívaként járható út, ha valamilyen úgynevezett ülőkét választunk a nappalinkba. Pont ilyen megfontolásból készült a DIXI termékcsalád. A kerek ülőfelületű, 45 cm magas ülőke számos előnyös tulajdonsággal bír. Először is kénylemes, könnyű, csupán 5 kg, átmérője pedig 36,5 cm. Ezért ha épp nincs rá szükség, egy sarokba vagy bútorok közti holttérben is nagyszerűen tudod tárolni. Másik hatalmas előnye, hogy többféle színben kapható, így a már meglévő bútoroddal harmonizáló színt is választhatsz, de dönthetsz úgy is, hogy: mindből egyet. Ez utóbbi garantáltan színt hoz a nappalidba.

Plusz egy előny: ha pedig nem a vendégsereg miatt van rá szükséged, akkor akár lábtartóként is használhatod a közeledő hűvösebb őszi estéken olvasásnál, TV-nézésnél.

Nézd meg a teljes színválasztékot weboldalunkon:
rózsaszín
menta
türkiz
zöld
okkersárga

A legújabb információkat, akciókat pedig Facebook oldalunkon is megtalálod!