Colorado termékcsalád az előszobába - Szeretem a jó árakat!
1487
post-template-default,single,single-post,postid-1487,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Colorado termékcsalád az előszobába

Az előszoba az a hely, ahová elsőként beérkezünk. Sok lakásban szűkös, mégis rengeteg holminak kell helyett találni. Ugyanakkor az is fontos, hogy barátságos, otthonos legyen, hiszen mindig ez fogad bennünket. Nem könnyű praktikusan berendezni, mert mérete, felosztása nagyon különböző. Van olyan előszoba, ami inkább hosszú, van olyan, ami egészen tágas, de ajtókkal szabdalt. Szóval az ötletekre mindenképpen szükség van.

Corolado falifogas

A falifogas otthont ad az összes kabátnak. Ha van olyan nagy helyünk, hogy legyen beépített szekrényünk, ahol a kabátokat tároljuk, akkor csak átmenetileg, illetve az aktuálisan érkező vendégek által használható. De ha egyáltalán nem tudjuk megoldani, hogy a szezonális ruhadarabokat szekrénybe rendezzük, akkor is nagyszerű megoldás. Ilyenkor érdemes arra figyelni, hogy vállfával akasszuk fel a kabátokat, hogy a nyakrész ne nyúljon meg.

Elegáns, fehér – szürke tölgy színű előszobai falifogas, 7 fém akasztóval és egy felső polccal – így még a kalapoknak is jut hely.

Colorado cipősszekrény

A cipőknek feltétlenül megfelelő hely kell. Praktikus, ha a megfelelő darabok kéznél vannak, hiszen az időjárás mellett az alkalom és persze hangulatunk is meghatározza, hogy éppen melyik cipőt szeretnénk felvenni. Hagyományos méretű cipőknél nincs olyan nagy probléma, sőt a gyermekcipők elhelyezése is viszonylag könnyen megoldható, de ha van a családban 45, esetleg 47-es lábú családtag, akkor már egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szekrényt választunk.

Nagyon klassz cipősszekrény

A Colorado cipősszekrény legklasszabb része, hogy a  tetején van egy ülőpárna, így öltözködéskor ha szükséges, le tudunk ülni. És: nem csak praktikus, hanem nagyon klasszul is néz ki.

Colorado komódok

A komódok legnagyobb előnye, hogy el tudsz benne rendezni, pakolni bármit, aminél fontos, hogy kéznél legyen. Sálak, sapkák, kesztyűk, kiegészítők mind jó helyen vannak egy praktikus komódban az előszobában. Ráadásul a szekrények tetejére gyertyát, dekorációt is tehetsz, amitől kimondottan otthonos lehet a belépő. Melyiket választod, az egy ajtós vagy a két ajtós változatot?

Komódok az előszobába

És amiről egyáltalán nem szabad megfeledkezni, az a tükör. Nem csak nélkülözhetetlen – egy utolsó pillantás még indulás előtt – hanem ha nem olyan nagy a fogadótered, akkor egy jó elhelyezéssel még optikailag növelheted is. A 74 x 86 cm-es COLORADO tükör tuti választás, de az 50 x 90 cm-es GEMINI is szuper!

Gemini és Colorado tükrök


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!