Buli otthon - Szeretem a jó árakat!
1360
post-template-default,single,single-post,postid-1360,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Buli otthon

A nyár a kerti partik őrületétől hangos, grillezz, főzz a szabadban, mindenhol ezt lehet olvasni, hallani. Szebbnél-szebb eszközök, dizájnos termékek állnak rendelkezésünkre és tényleg kedvet kapunk a partihoz. De mi van akkor, ha nem családi házban lakunk? Akkor lemondhatunk a színes szívószálakról, a dizájnos üdítőadagolókról vagy a hangulatos lampionokról? Hát nem! Ki mondta, hogy beltéren nem lehet nyári bulit rendezni?

Otthoni buli előnyei

Először is nézzük az előnyeit. Ha esik az eső, akkor az egyáltalán nem zavar be a programba. Ha túl hideg lesz az este, azzal sem kell foglalkozni, sőt, a szélvihar, a brutálisan meleg vagy a szúnyogok, legyek sem tudják megzavarni az estét. De akkor mi az, ami elvész? Hát a szabad tűzön sütés, főzés élménye. De ha van egy olyan sütőd, amelynek van grill funkciója vagy van bármilyen elektromos grillezésre alkalmas berendezésed, máris nyert ügyed van. Persze, persze, az ízvilág egy picit más lesz, de attól még az élmény hasonló.

Illusztráció

 

Az összes grilles receptet és salátaötletet kipróbálhatod, a fagyira, a nyári hűsítőkre ugyan úgy szükséged lehet, és színes szívószálakkal, dizájnos jelölőkkel is egyedivé teheted mindenki poharát. A papírtányérok beltéren is jó ötletnek bizonyulnak, mert egy nagyobb társaságnál megkönnyítik a rendrakást, takarítást.

Dekoráció variálása

Szolár lámpákra nem lesz szükséged… kivéve, ha van egy erkélyed, teraszod, akár kisebb is lehet, mert akkor azokból egy pár a virágládákban mindenképpen jól mutat. A kerti lampionok az erkélyen vagy akár a nappalidban is ugyan azt a funkciót töltik be, mint kertben: bulihangulatot varázsolnak. Kicsi zászlók, lufik ugyan úgy feldobják a teret, mintha kint lennétek. És még egy előny: a színes cukorkákkal megszórt sütemények sem olvadnak el, hiszen a lakásban klíma vagy ventilátor segítségével barátságosabb hőfokot tudsz varázsolni még nagy melegben is.

Illusztráció

A gyertyákra ugyan úgy szükséged lehet. A teamécsesek vagy a hagyományos, nagyobb gyertyák egyaránt feldobják az otthonodat. Használhatsz a lampionsorokon kívül apró izzós fénysorokat, amelyeket ha egy befőttesüvegbe vagy vázába teszel még látványosabb lesz a végeredmény. Ha pedig szeretsz dekorálni, akkor tetszés szerint megfestheted az üveget, így színes, egyedi és dizájnos lesz a végeredmény.

Illusztráció

A friss virágok mindenképpen jól mutatnak az étkezőasztalon vagy a komódon, az üveg limonádéspoharak, limonádécsapolók pedig a konyhában vagy a nappaliban is jó célt fognak szo9

Hűtés egyszerűbben

A lakásban a konyha mindenképpen közelebb van, így az italok, üdítők hűtését is egyszerűbben meg tudod oldani. Ilyen alkalmakra beszerezhetsz vagy kérhetsz kölcsön borhűtőt vagy kisebb, kimondottan üdítők hűtésére szolgáló üvegajtós, mutatós kis darabot. Otthon azért tudod jobban használni, mert minden helyiségben kéznél van egy konnektor, így az áramellátással sem kell bajlódnod.

Illusztráció

 


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!