Bevackolós programok - Szeretem a jó árakat!
1496
post-template-default,single,single-post,postid-1496,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bevackolós programok

Igazán hosszú, színekben és napsütésben gazdag őszt búcsúztattunk, de nagyon úgy tűnik, hogy most már kezd télbe fordulni az idő. Ami nem jelenti azt, hogy a szabadidős programoknak vége, hiszen rengeteg téli sport vagy egy klassz séta is teljessé teheti napjainkat. Azonban egyre több időt fogunk otthon tölteni. És talán a szervezetünk és a lelkünk vágyik is egy kis pihenésre, bevackolódásra. Nézzük, hogy milyen jó dolgokat rejteget ez az időszak!

Lassítás egy jó filmmel

Te is többet nézel filmet télen? Moziba is elmehetünk, bár az egyáltalán nem bevackolós. Viszont egy jól bevált kedvencet is “leporolhatunk”. Ha tényleg pihenni szeretnénk, akkor ezt egyedül vagy nagyon szűk családi körben érdemes megtenni. Ilyenkor egy nagy bögre teán vagy kávén kívül csak egy jó puha takaróra van szükségünk és máris indulhat a lazulás. Te milyen filmet választanál? Romatikus, történelmi, dráma, akció vagy horror?

Illusztráció

Könyvek, könyvek

Nincs is jobb annál, mint belemerülni egy klassz könyvbe. Nos, ez aztán kimondottan egyszemélyes program, a takarón és a kávén, teán kívül még egy jó kényelmes fotel és egy klassz puha párna is segítségedre lehet. Ami még fontos, az a megfelelő világítás, hiszen az olvasáshoz fény kell. Mindig ügyelj rá, hogy ne legyen sötét, jól lásd az olvasnivalódat. Ha mindent a kezed ügyébe készítesz, akkor lényegében meg sem kell mozdulnod… A telefonodat viszont némítsd le, és engedj meg magadnak néhány óra teljes nyugalmad. Hidd el, a végén úgy érzed magad, mintha kicseréltek volna. Imádnál egy ilyen estét vagy délutánt?

Daisy fotel – Abra Bútor

Kávézó otton

Igen, ez is lehetséges! Csald el a legjobb barátaidat vagy éppen a családodat egy kávédélutánra. Bögrék, teaválaszték, kávé és ínyenceknek forró csoki. Másra nincs is szükség, esetleg egy kis teasüteményre vagy valami rágcsálnivalóra. Még hangulatossá teheted az otthonodat, ha szép bögréket választasz és hangulatfényt varázsolsz gyertyákkal. Miért ne lehetne heti egy esete ünneplős, kávézós, beszélgetős?

Illusztráció

Karácsonyi dekorációk minden mennyiségben

Ha szeretsz otthon barkácsolni, kézműveskedni, akkor ez már a Te időszakod! Egy nyugodt hétköznap este vagy egy vasárnap délután neki is láthatsz a karácsonyi dekorációk megvalósításához. Ez is igazi otthonülős tevékenység, de nagyon klassz móka lehet. Ha egyedül csinálod, akkor egy hatalmas tálca, sok-sok újságpapír társaságában akár a nappali közepét is lestoppolhatod, így miközben kedvenc (karácsonyi)filmedet nézed, készül a mű!

Illusztráció

Nos, melyik aktivitás tetszik a legjobban? Vagy van jobb ötleted?


Kövess minket a Facebookon és nézd meg Instagram oldalunkat is. Szeretnél többet tudni a termékekről és az üzletekről? Látogass el az abrabutor.hu weboldalunkra és ami igazán tetszik, azt vedd meg weben!