Barangolás üzleteinkben - Szeretem a jó árakat!
1120
post-template-default,single,single-post,postid-1120,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Barangolás üzleteinkben

Jártál már nálunk? Már 3 üzletünk van, így aztán a Nyugati tér közelében, Soroksáron és Budaörsön is meglátogathatsz bennünket. Kínálatunk jelentős része a weboldalon is megtalálható, de ha van egy kis szabad időd és a lakberendezés rajongója vagy, akkor nálunk a helyed!Bútorok élőben

Először is a bútorok mindegyikét meg tudod nézni a maga valójában. A méretek, a színválaszték akkor realizálható igazán, ha ott állsz mellette.

És ami a legjobb, hogy ki is próbálhatod. Kényelmes? Így képzelted? Stimmel a szín? Minden kiderül, ha ott vagy mellette!

Ülj rá, feküdj bele és tapintsd meg.

Gondoltad volna?

A bútorok mellett számos kiegészítővel, lakástextíliával várunk. Az üzletek berendezésekor ügyeltünk arra, hogy ezek a kellékek, kiegészítők úgy kapjanak helyet, hogy lásd hogyan néz ki egy berendezett lakásban. Tehát akár tippeket, ötleteket is gyűjthetsz ha éppen váltás előtt állsz. Az egyes bútorcsaládok különböző stélusa egymás mellet jól megmutatkozik, így a választás is könnyebb.

Persze nem kell azonnal döntened, nézd meg, mérlegeld a lehetőségeket, mérj, tervezz. Otthon vissza tudsz nézni mindent a weboldalon, így aztán a végső döntést nyugodt körülmények között is meghozhatod. Ha pedig kérdésed marad, akkor ne hezitálj írni az info@abrabutor.hu weboldalra.

És még egy kis plusz!

Üzleteinkben gyors és pontos felvilágosítást kaphatsz a szállítási- és fizetési feltételekről. Ha nem jött össze az az összeg, amiből megvalósíthatod lakberendezési álmaidat, akkor kérdezz! Többféle konstrukcióval és lehetőséggel várunk, hogy akkor is tudj vásárolni, ha a teljes összeg hiányzik.

Az áruhitel mellett összszerelési és szállítási szolgáltatásokat is kínálunk. Szóval ha nem vagy barkácsmester vagy éppen nincs időd és kedved szerelni, akkor is nálunk a helyed, mert segítünk!

Zárásul pedig egy kis hangulat, hogy milyen is nálunk:

Ugye eljössz hozzánk? Itt találsz bennünket!

Ne feledd, nem csak a facebook-on, hanem az Instagramon is megtalálsz bennünket. Képek, hangulatok, ötletek!