Álmodj rózsaszínt! - Abra Kadabra! Szeretem a jó árakat!
809
post-template-default,single,single-post,postid-809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Álmodj rózsaszínt!

Párduc, flamingók, Barbie… A rózsaszín mindig is népszerű szín volt, nem véletlenül!

Nőies és béjos, kedves árnyalat, ami mindig működik, ha egy kis eleganciát és dinamikát szeretnél csempészni otthonodba.

Persze nem mindegy, ezt hogyan teszed 🙂 Lehet néhány kigészítővel, képekkel, virágokkal, textíliákkal vagy akár egy bútorral is.

Miért ragadnál le az egyszerű fekete, szürke, barna daraboknál? Nem mintha bármi baj lenne velük (sőt!), de néha kell egy kis szín, egy kis izgalom.

Nézd meg például Ines fotelünket:

Mintha egy ötvenes-hatvanas évekbeli mesés álomlakásból jött volna, nem? Szerelem első látásra 🙂

A szöveg borítású fotel, sötét fa lábakkal nemcsak stílusosabbá teszi otthonodat, de hihetetlenül kényelmes is. Adunk hozzá egy egyező színű díszpárnát is, hogy kényelmesen be tudj kuckózni esténként a kedvenc könyveddel és egy bögre teával vagy forró kakaóval.

A fotel magassága 102 cm, szélessége 75 cm, mélysége pedig 70 cm, így kisebb és nagyobb helyiségekben is jól mutat.

Tetszik a fotel, de félsz, hogy nem tudnád beilleszteni otthonodba?

Összegyűjtöttünk neked pár képet hasonló fotelekkel, hogy lásd, hogyan illik egy rózsaszín fotel különféle stílusú enteriőrökbe 🙂 Melyik a kedvenced?

 

 

 

 

 

 

 

 

IDE kattintva megnézheted a termék adatlapját.

A fotelt 67900 forintért vásárolhatod meg soroksári vagy budaörsi áruházunkban 🙂 Ne felejts el követni minket Facebookon sem! 🙂